MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så er de tilbage: De vildeste fastelavnsboller i København

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Sidste år blev der spist fastelavnsboller til den helt store guldmedalje, men alt tyder på 2021 bliver endnu vildere.

Ikke desto mindre er de helt særlige fastelavnsboller fra Andersen Bakery tilbage.

De ligner formentlig ikke noget, du har set før, men de smager himmelsk.

Foto PR

Dansk/japansk fusion

Læste du vores store guide til de bedste fastelavnsboller fra sidste år, så var de ikke til at overse.

De smukke skabninger fra det dansk-japanske bageri, Andersen Bakery, på Islands Brygge, som du måske siden hen har set på TV2 i deres julede kageprogram.

Vi smagte dem sidste år, og vi er allerede på vej igen.

Men læg lige dine forventninger om enten en klassisk gærdej, wienerbrødsdej eller en spandauer (som nogen forsøger at kalde en fastelavnsbolle i februar) på hylden.

De her er noget helt særligt.

Fastelavnsbollerne fra Andersen Bakery består nemlig af en bund af croissantdej og en sprød kiks med mandler på toppen.

Så kan du efterfølgende vælge om den skal være med smag af hindbær/matchacreme, æble/yuzu/flødecreme, solbær/citronverbena/mascarponecreme, rabarber/flødecreme eller chokolade/nougat/saltkaramel.

PR Foto

”Vi ville gerne lave noget lidt mere kreativt end den helt klassiske bolle.

Den måtte gerne være klassisk i smagen, men den skulle være moderne og selvfølgelig helt skarp i udseendet,” fortalte chefkonditor, Nichlas Jaime Frese, sidste år om de noget anderledes fastelavnsboller.

Helt særlige og helt vildt gode hvis du spørger MigogKbh.

1, 2, 3 – sæt i gang!

Hvad: Fastelavnsboller hos Andersen Bakery
Hvor: Thorshavnsgade 26, 2300 København S
Hvornår: Fra d. 11. januar 2021