Ankelstrømper er en sommer favorit

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Sommeren har allerede tittet frem. Vinteren er for længst væk og foråret er ved at sætte tonen for om vi får en god sommer i år. Er du klar til at sætte dit præg på sommerens mode med et stort udvalg af ankelstrømper? Nu sidder du sikkert og tænker, men er ankelstrømper ikke gemt i skoene? Er det ikke hele pointen at man ikke kan se dem? Men her glemmer du den kraft du kan have ved at være selvsikker i dine egne sko, så at sige.

Hvor skal man bruge ankelstrømper?

Ankelstrømper er en kort strømpe der stopper lige omkring anklen, kan være både over og under. Og selvom en ankelstrømpe ofte er gemt væk nede i skoen, så er det et fashion statement i sig selv. Hvis du har skubbet foden ned i et sæt sneakers, så ser det jo fantastisk ud, at man kan se de blottede ankler, samtidig med at man holder hygiejnen om foden, ved at have strømper på. Tager man ankelstrømper der går lige over anklen, så begynder man at have et klart fashion statement med sig. Det kan være din ynglings farve er pink gul eller rød? Eller måske vil du gerne signalere noget med dine strømper, så er mulighederne mange i de mange farver og mønstre der findes. Husk også at dine strømper sender et klart statement, hvis du tager dine sko af, fx. Når du sidder på et håndklæde på stranden. Så kan det være dine strømper skal passe med dine bukser, top eller sommerkjole.

Hvilken kvalitet skal man bruge?

Der findes flere forskellige typer af ankel strømper, men der er 1 materiale der er mest brugt på dine fødder. Bomuld er nemlig det mest benyttede materiale, der giver god åndbarhed og det er super komfortabelt omkring dine fødder.