MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Nu med antipasti, pizza og pasta: Populært bageri introducerer ny aftenmenu

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Der er vist ingen tvivl om, at bageriet Buka er en af vores favoritter i København.

Her finder du nogle af byens bedste (og mest overdådige) croissanter, surdejsbrød, spandauere og meget andet.

Buka har i alt fire bagerier i København: et på Frederiksberg, et på Østerbro og to i Indre By (Store Kongensgade og Frederiksberggade).

Denne gang er det bageriet på Frederiksberggade ikke langt fra Rådhuspladsen, som vi har sat kurs mod – for vi har nemlig ladet os fortælle, at de skulle lave nogle helt fantastiske pizzaer til frokost og aftensmad.

Meget mere end vi havde forventet

Det er ikke så ofte, at vi kommer i den ende af Strøget, der ligger ned mod Rådhuspladsen.

Det skulle dog kun være, hvis vi skulle en tur i Grand eller besøge Salon de Annam, som bestemt heller ikke er to dårlige bud.

Vi træder ind hos Bukas bageri på hjørnet af Frederiksberggade og Mikkel Bryggers Gade, og her summer af liv og er fuld af glade mennesker.

Foto Mathilde Mågård Hansen

Modsat mange andre bagerier har Buka nemlig et stort areal med siddepladser, så du også kan nyde din kaffe og kage her i dagstimerne eller bare har brug for en pause og en bid brød i løbet af en travl dag.

Og netop brødet er helt fantastisk hos Buka, så vi var spændte på at smage pizzaerne – men allerede med menukortet i hånden fik vi os en glædelig overraskelse.

Pizza er nemlig ikke det eneste på aftenkortet.

Nej, der er også lækre antipasti som Vitello Tonnato, stracciatella og oliven og cremede pastaretter som Carbonara og Ravioli alla Bolognese.

Det kan man jo ikke stå for, så vi lagde ud med lidt antipasti og et koldt glas hvidvin.

Foto PR

Pizza fyldt med smag

Pizzaerne er af den napolitanske af slagsen, så de har en helt tynd bund og en luftig skorpe.

På kortet kan du vælge imellem syv forskellige slags, og priserne begynder fra 105 kroner.

Vi var især vilde med deres ‘Bresato’ med italiensk bio-tomatsauce, mozzarella, langkogt oksekød, rødløg, der toppes med shiso karse og parmesan.

Men du kan også sætte tænderne i andre varianter som for eksempel ‘Parma’ og ‘Salame Piccante’.

Foto PR

Både pizza, pasta og dessert kan skylles ned med vin eller et par af deres cocktails.

Det hele er lavet fra bunden af, og nu ved vi godt, hvor vi snupper vores pizza næste gang, vi er i området.

Læs mere om pizzaerne hos Buka og book plads til spisning lige her – eller kig forbi, når det passer dig. Her er nemlig (næsten) altid plads til en ekstra eller to.

Restauranten er åben mandag til søndag fra kl. 12-22.

Hvad: Pizza hos Buka på Strøget
Hvor: Frederiksberggade 21, 1459 København K
Hvornår: Åbent alle ugens dage fra kl. 12-22

Del artikel

Andre læser også