Antons sørger for den lækreste nytårsmenu 2019

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Vi er nu allerede et godt stykke inde i december måned, og det betyder at jul og nytår er lige rundt om hjørnet. Julet siges at være hjerternes fest og nytår er hvor vi fejrer at vi snart går ind i et helt nyt år. Er du forberedt på en hektisk nytårsaften i det københavnske?

Tag et nærmere kig på catering

Vi ved alle, at det har en tendens til at blive en anelse hektisk når der er tale om nytår. Nogle går selvfølgelig mere op i dagen end andre, men gaderne vil være fyldt med massevis af mennesker der blot venter på at hoppe ind i det nye år. 2020 er noget helt særligt og en måde hvorpå vi kan få lov til at starte på en frisk på. Men selvom du måske ikke er det typiske københavnske bymenneske, så betyder det ikke nødvendigvis, at du ikke gerne vil have noget lækker mad. Uanset hvad dine planer er, så er nytårsdag generelt enormt hektisk, og det kan derfor være helt forfærdeligt at bevæge sig udenfor for at skulle i supermarkedet efter mad, så hvad med at overveje catering af nytårsmenu i København? Hvis du vælger catering hos Antons, så er du sikker på at du får en enormt lækker nytårsmenu, uden at du behøver at tænke over hvornår du skal gå i gang med madlavningen, da det hele bliver lavet for dig.

Undgå alt nytårsstressen – nyd lækker catering i stedet

Som sagt så er nytår ofte hektisk, især hvis du har planer om den helt store nytårsaften med masser af god mad, fest og farver. For at sørge for at du får den ultimative nytårsmenu 2019 så bør du helt sikkert tage et nærmere kig på Antons. Du kan få noget for enhver smag, da du også kan få vegetar nytårsmenu, hvis du synes det lyder mere fristende. Uanset hvad, så kan Antons klare det hele for dig, så du undgår alt stressen ved København og nytår. Så slap du bare helt af på den store dag, og nyd lækre retter fra Antons, uden at skulle bekymre dig om, om du når det hele. Bestil catering i god tid og gør nytårsaften afslappet for engangsskyld. Der er ingen grund til at stresse unødvendigt, især ikke hvis du kan undgå det helt. Måske har du endda mere overskud nu hvor du ikke selv skal stå for maden, og har lyst til at fejre resten af nytårsaften i skønne København, hvem ved?