MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Aygül sælger børnetøj og genbrug: Alligevel brød nogen ind i butikken – men så trådte nabo til

Af André Bentsen
Aygül vil gerne finde frem til den person, der tippede politiet om indbruddet her i Tiny Tsuki. Foto: Privat
Aygül vil gerne finde frem til den person, der tippede politiet om indbruddet her i Tiny Tsuki. Foto: Privat

Da en mand natten til tirsdag bryder ind i Tiny Tsuki på Sønder Boulevard kunne han på rekordtid ødelægge butiksejeren, Aygül Rasmussens, livsprojekt.

Men heldigvis træder en lokal beboer til og redder dagen.

Og det er denne beboer, som Aygül nu rigtig gerne vil have fat på.

“Jeg vil gerne kunne takke vedkommende for, at lave det vigtige opkald, der var afgørende for, at politiet kunne pågribe gerningsmanden inde i butikken, fortæller hun til MigogKbh.

“Jeg finder det enormt omsorgsfuldt, og den gerning fortæller mig, at vi på Vesterbro har et stærkt naboskab. Det giver mig en følelse af tryghed at vide, vi er opmærksomme på vores omgivelser og tager ansvar ,når vi ser noget, der ikke virker helt rigtigt, fortsætter Aügul.

Alting tyder på, at gerningsmanen er på jagt efter kontanter eller anet af værdi, men Tiny Tsuki tager slet ikke imod kontanter og Aügul har ikke noget fancy elektronik liggende.

Det tager kun politiet fem minutter at reagere på opkaldet fra den velmendende beboer, der ser indbruddet, og de tager gerningsmanden med sig , men de kan ikke fortælle Aügul, hvem der alarmerede dem.

“Han komme ikke af sted med noget, men det efterlod mig med et kæmpe chok, da jeg vågnede klokken 03 om natten til ubesvarede opkald fra politiet, og med ét vidste, at det måtte være butikken. Jeg løber ned og ser min butik endevendt og med en opbrudt dør, forklarer Aügul.

“Jeg får fat i politiet, og de har simpelthen både lavet rapport og kører ud til mig kort tid efter med nøgler. Det var fantastisk politiarbejde og alt det er takket være det opkald, siger Aügul, der af hele hjertet gerne vil takke personen, der ringede til politiet.

“Det har reddet min lille virksomhed for større skade. Af hjertet tak. Det er fantastisk at have butik på Vesterbro. Jeg er selv beboer i bydelen, og Vesterbro for mig er min lille landsby. Mennesker kommer hinanden ved, vi får nogle dejlige samtaler – alt fra hvilken skole vores børn går på, til at prisen på mælk er steget, siger hun og fortsætter:

“Der er en følelse af solidaritet, en enorm lyst til at støtte lokalt og støtte op om virksomheder, der tør at tage chancen, som selvstændig. Mit Vesterbro driver mig til at forsætte, og jeg er så taknemmelig.”

Del artikel

Andre læser også