Social Brew rykker: Tidligere Superliga-profil åbner lækker kaffebar i København

Skrevet af: Michael Qureshi
Bajram Fetai (th) er tidligere Superliga-spiller
Bajram Fetai (th) er tidligere Superliga-spiller

I fredags åbnede kaffebaren Social Brew på Vester Farimagsgade 3 lige ved Vesterport.

Social Brew er primært kendt for at selv stå for produktionen af kaffe, men nu satser man også på at skabe endnu større kaffeglæde blandt københavnerne.

Som endnu en nyhed er den tidligere FC Nordsjælland-spiller og profil i Superligaen Bajram Fetai blevet en del af ejerkredsen.

Fetai spillede også for klubber som Silkeborg og Lyngby, men det var klart i FC Nordsjælland, at han havde sin storhedstid. Han nåede flere U-landskampe for Danmark, men fik i sidste ende en håndfuld A-landskampe for Makedonien.

Han er i den grad et kendt ansigt i det danske fodboldmiljø.

Læs også: Masser af fordele og tilbud hver måned – prøv MigOgKbhs helt nye fordelsklub gratis

Gode kaffe er i fokus

Derfor var også i den grad ansigtet udadtil, da Social Brew forleden holdt Grand Opening på den flot indrettede café og kaffebar, hvor den gode kaffe selvfølgelig er i fokus.

I dag er Bajram Fetai træner i FC Nordsjællands akademi, og han glæder sig til at kombinere dagligdagen med fodbold og kaffe.

“Jeg har været på en livsrejse de sidste fire år, og jeg elsker at gøre en forskel, hvor jeg kan. Om det er med de unge fodboldspillere eller med kaffebønderne.

Jeg elsker virkelig kaffe, og jeg har kendt gutterne fra Social Brew i lang tid, så det var oplagt, at jeg gik ind i det,” fortæller Bajram Fetai til MigOgKbh.

Vil fortælle historien bag kaffe

På Social Brew bliver det også vigtigt at gøre opmærksom på kaffens rejse fra bønderne til selve kaffebaren.

“Det handler ikke om at ændre hele verden. Vi vil bare gerne fortælle den anden side af kaffe. Kaffebønnerne kommer ikke automatisk dumpende ned fra himlen,” lyder det fra Irfan, der er co-founder af Social Brew som opstod for to år siden.

Bajram Fetai supplerer;

“Vi køber kaffebønner fra udvalgte bønder, der arbejder med samme vision som os. Så kan vi måske samarbejde om en skole i deres lokalområde,” lyder det fra FC Nordsjælland-træneren.

Udover god kaffe kan man også nyde lækker brunch, poke bowls, supper og meget mere på Social Brew.

Hvad: Social Brew Kaffebar
Hvor: Vester Farimagsgade 3