ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Støtter en god sag: Bakken donerer deres juletræer

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Mere end 1.000 juletræer fik i kun to weekender lov til at pynte i Bakkens gader og stræder til dette års Jul på Bakken, før forlystelsesparken måtte lukke på baggrund af de seneste restriktioner.

Nu donerer Bakken juletræerne, så de kan skabe glæde i private hjem henover julen.

Foto PR

1.000 ensomme juletræer

På baggrund af udviklingen af Covid-19 samt nye restriktioner og anbefalinger lukkede Bakken 9. december Jul på Bakken 2020 før tid.

Med lukningen kommer også, at der nu står over 1.000 juletræer rundt i forlystelsesparken uden at tjene et egentligt formål.

Derfor har Bakken valgt at donere dem til velgørenhed, så de forhåbentlig kan sprede glæde hos andre.

Landsorganisationen ’Stop Spild Lokalt’ har med deres lokale afdeling i Lyngby Taarbæk samt afdelingen for hele region Sjælland, vist stor interesse for de mange juletræer på Bakken, som nu kan komme til at glæde ude i private hjem.

Foto PR

Stor betydning

Stop Spild Lokalt er en landsorganisation, som blev startet for fire år siden og hurtigt er blevet Danmarks største landsorganisation, når man taler om overskudsmad.

Organisationen har bredt sig til over 105 danske byer, og nu er det blandt andet folk i Lyngby Taarbæk, som står til at få et tidligere Bakken-juletræ hjem i stuen.

”At få doneret 500 juletræer kommer til at betyde en masse for rigtig mange, hvor juletræet netop er skåret fra på grund af en presset økonomi.

En økonomi, som er endnu værre i år grundet Covid-19. Samtidig er det godt, at vi undgår, at de bliver smidt ud, men kommer til gavn i stedet for.

Vi er rigtig glade for, at Bakken vil samarbejde med os,” siger Rasmus Erichsen, der står bag organisationen Stop Spild Lokalt.

På Bakken glæder det også administrerende direktør, Lene Alsgren, at juletræerne nu kan komme ind i de private stuer.

”Vi er rigtig glade for, at vi har fået muligheden for at være med til at skabe lidt julestemning rundt omkring hos familier, som har det svært i denne tid.

Vi ville have været kede af at lade træerne blive stående på Bakken hen over julen til ingen verdens nytte. Nu kan de i stedet sprede glæde rundt i private stuer, og det er en dejlig tanke,” siger direktør, Lene Alsgren.

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Del artikel