Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Bambus undertøj til mænd

Af Annoncør

Derfor vil du elske det

The-Basics laver super lækre bambus underbukser til mænd , og de har stort kendskab til, hvordan man udvikler undertøjs- og strømpeprodukter til mænd, så de er mest behagelige og holder længe.

Bambus fibre er ikke blot naturligt åndbare og fugt absorberende lige som bomuld, de transporterer også fugt væk fra kroppen hurtigere end bomuldsfibre. Små mikrohuller i bambus fibrene opsuger fugten og leder den væk fra kroppen. Bambus stof føles derfor tørt meget hurtigere. Bambus fibre er også lettere og mere silke bløde end bomuldsfibre.

Produktion af bambus undertøj er ikke direkte bæredygtigt, men dyrkningen af bambus planter er mindre skadeligt for miljøet end dyrkning af bomuldsplanter. Bambus planterne vokser hurtigere og kræver mindre vand end bomulds planterne og bambus markerne kan høstes oftere end bomulds markerne.

Bambus fibre har en bedre evne til at holde på farvestofferne end bomuldsfibre. Derfor vil undertøj og strømper i bambus se mere nyt og flot ud end tilsvarende produkter i bomuld efter flere ganges vask. Alt undertøj og strømper fra The-Basics kan vaskes ved høje temperaturer og kan tåle at blive tørretumblet, men det er vigtigt, at man som forbruger har med i tankerne, at det er mindre skadeligt for miljøet at vaske ved lave temperaturer og efterfølgende hængetørre. Bruges et godt vaskemiddel skal tøjet nok blive rent alligevel.

Bambus stoffets blødhed gør det perfekt egnet til undertøj. En i forvejen god pasform forstærkes yderligere af et blødt og lækkert stof, og gør du dig umage med at vælge den rigtige størrelse, så vil du få undertøj, der sidder godt og ikke genererer selv på de lange dage eller når du dyrker motion.

Undertøjet fra The-Basics produceres uden smarte blomsterprint eller skrigende farver. Som webshoppens navn antyder, så er alle produkterne basis varer, der ikke påvirkes af modens luner. Vi bør alle bidrage til at udskifte vores tøj mindre, og basis produkter i god kvalitet gør netop dette muligt.

The-Basics er en dansk webshop, der på baggrund af stifternes mange års erfaring i tøj branchen sælger basis produkter til mænd til yderst konkurrence dygtige priser. Webshoppen har et stort udvalg af undertøj og strømper til mænd i både bomuld og bambus og leverer fra dag til dag ved bestilling inden kl. 14.

 

Del artikel

Andre læser også