Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Virkelig gode priser: Nu kan du få månedsabonnement på banebrydende behandlingsformer

Af Mathilde Mågård Hansen
House of Salt. Foto: PR
House of Salt. Foto: PR

I foråret kunne vi fortælle om House of Salt, der som de første i København kunne introducere de to effektive behandlingsformer, saltterapi og infrarød sauna.

De har siden hen haft så stor succes med konceptet, at de nu lancerer månedsabonnementer på begge dele til virkelig skarpe priser.

House of Salt Foto PR

Helt nye former for terapi

I en lille sidegade kun et stenkast fra Christiansborg og Nationalmusset finder man en skjult wellness-oase – nemlig det hyggelige og unikke saltterapi-spa, House of Salt.

De er specialiseret i både saltterapi og infrarød sauna, der begge er behandlingsformer med ret vilde resultater.

Saltterapi er stadig et forholdsvis nyt fænomen i Danmark på trods af behandlingsformens utal af positive virkninger på krop og sjæl.

Behandlingen er især kendt for at hjælpe med at afgifte åndedrætsorganerne, lindre støv- og pollenallergi, helbrede hudtilstande og fremme bedre vejrtrækning, sund søvn og generel velvære.

Ved at indånde saltet bliver kroppen nemlig renset indefra, og lungerne detox’et – og på den måde bliver immunforsvaret øget.

Selve tørsaltbehandlingen foregår i et smukt dekoreret haloterapi-rum, hvor vægudsmykningen fra de importerede Himalayasalt-blokke hjælper med at holde mikroklimaet i rummet sterilt.

Saltterapi gavner både voksne og børn såvel som atleter.

Foto House of Salt Facebook

Også den infrarøde sauna har en helende virkning på kroppen.

Den infrarøde varme menes nemlig at være et middel til at trække ”urenheder” ud fra kroppen, og den kan være gavnlig for huden på flere måder.

Brug af infrarød varme kan have en positiv effekt på bl.a. smerter, manglende energi, stress, betændelse i kroppen, stive led og mange, mange flere.

Resultaterne taler for sig selv, og har du først prøvet den én gang – så kommer du helt sikkert igen.

Saunaen kan også være effektiv, hvis du ønsker at forbrænde kalorier, da de infrarøde stråler trænger dybt ind i kroppen og øger stofskiftet – og på den måde får kroppen til at svede.

Når fedt og affaldsstoffer bliver varmet op, bliver det mere flydende og således kan man på blot 30 minutter i den infrarøde sauna tabe op til 350 kalorier.

Foto House of Salt Facebook

Nu som abonnement

Normalprisen for en behandling hos House of Salt er 300 kr., men med deres nye månedsabonnementer kan du nyde begge dele til nogle rigtig gode priser.

Ved at tegne et abonnement på saltterapien får du det til kun 499 kr. om måneden for ubegrænset brug (599 kr. for infrarød sauna), så det er noget af en besparelse.

Begge behandlingsformer er fremragende til personer med kroniske lidelser og børnefamilier, men også bare til dig, der ønsker en smule mere velvære i hverdagen.

Særligt til børnefamilierne kan I virkelig spare penge på et månedsabonnement på 599 kr. til saltterapien, hvor I kan være op til 5 personer ad gangen.

Ønsker du at kombinere saltterapi og infrarød sauna kan du få sådan et abonnement til 699 kr. om måneden – perfekt til den kolde tid, vi netop går ind i.

Og behøver vi at sige, at det er den oplagte julegave til både dig selv eller én du har kært? Nok ikke.

Hvad: Abonnement hos House of Salt
Hvor: Ny Vestergade 1, 1471 København K
Hvor meget: Månedsabonnement på saltterapi til 499 kr. og infrarød sauna til 599 kr. (tre måneders binding på begge abonnementer og max 1 behandling om dagen)
Hvordan: Læs mere her

Del artikel

Andre læser også