ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt billigt koncept: Nu kommer populær kæde endelig til København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Basic & More åbner i København. Foto: Camilla L. Stahlschmidt
Basic & More åbner i København. Foto: Camilla L. Stahlschmidt

Det er gået stærkt, siden Basic & More åbnede deres første butik i 2021.

Kæden, som sælger boliginteriør og andre ting til hjemmet fra stribevis af kendte brands til lave priser, er på kort tid blevet et hit hos mange danskere og har i skrivende stund fem butikker. Nu er den sjette lige på trapperne.

Lige op til black friday åbner Basic & More endelig i København – selvfølgelig med gode tilbud.

Butikken, hvor der lige nu gøres klar til den store åbning, ligger på adressen Købmagergade 60, og her i hjertet af byen slås dørene op torsdag 24. november.

Smart koncept

Du er måske allerede stødt på Basic & More på sociale medier, for flere kendte influencere er blandt kædens fans, og det skyldes såvel de lækre varer som de lave priser.

Basic & More er ikke som andre butikker. De gør tingene anderledes og billigere.

Hverken i Basic & Mores forretninger eller onlineshop er der et fast sortiment, da kæden sælger produkter til hjemmet, som de køber billigt ind fra kendte brands.

Det er restvarer, udgåede varer og lignende fra fabrikker og producenter, som har tingene i overskud, og i stedet for, at de mange varer går til spilde eller blot står og samler støv på lagre, ender de i Basic & Mores forretninger.

Den populære kæde forhandler desuden lækkerier som slik og konfekture, og her er oftest tale om datovarer, som de hjælper producenterne med at sælge.

Kun omkring 30 procent af Basic & Mores produkter produceres specielt til kæden med det formål at sikre et fuldendt sortiment, mens resten af de fede ting udvælges fra forskellige producenter, blandt andet i Portugal, Tyrkiet og Spanien.

Gode åbningstilbud

Fra åbningsdagen torsdag 24. november til og med søndag 27. november sætter Basic & More alle varer i hele butikken ned med 20 procent, og da priserne i forvejen er lave, bliver det hele altså virkelig billigt.

Butikken i Købmagergade bliver Basic & Mores hidtil største, og med mere end 340 kvadratmeter at shoppe på kan du forvente at finde gode sager til både dig selv, vennerne og familien.

Der vil være rig mulighed for at shoppe kalendergaver, adventsgaver og julegaver til både store og små.

Udvalget hos Basic & More varierer hele tiden, og der er god grund til at kigge forbi ofte, da der kommer nye varer hver uge.

Man ved således aldrig, hvilke lækre mærker og produkter man finder, men til MigogKbh fortæller folkene bag forretningen, at der er massevis af gode sager på hylderne og endnu flere på vej.

Masser af kendte brands

Basic & More følger tidens trends, og det betyder blandt andet, at du kan shoppe cool keramik, dekorativ opbevaring og pynt til hjemmet, ligesom du her i den søde juletid kan købe alt fra julepynt og -godter til årets mandelgave.

I forretningen finder ud også en afdeling, som er særligt skabt til børn og barnlige sjæle. Her bugner hylderne af spil og legetøj, som er lige til at putte i julesokken.

Blandt de mærker, som du kan være heldig at finde hos Basic & More i Købmagergade den kommende tid, er Meraki, Georg Jensen, Kitchen Aid, Nicolas Vahé, Bosch, Lyngby Glas, Broste, Kay Bojesen, Södahl og Eva Trio.

Til ungerne kan du være heldig at støde på produkter fra blandt andet By Klipklap, Design Letters, Oyoy og Sebra.

Vær dog opmærksom på, at udvalget hele tiden skifter, og du derfor ikke kan vide, hvad der er på hylderne, før du står i butikken.

Der er således også god grund til at slå til, når du er der, for kommer du igen dagen efter, kan sortimentet være anderledes, da der kun er få af hver vare.

Fælles for alle produkterne er, at de sælges til markant lavere priser end i andre butikker, og Basic & More fortæller til MigogKbh, at man snildt kan komme ud af den nye forretning med omkring otte varer for under 150 kroner.

Basic & More åbner i København torsdag 24. november klokken 9.00, og der er 20 procent på alle varer til og med søndag 27. november.

Samme tilbud gælder i alle kædens øvrige butikker, som ligger i henholdsvis Aarhus, Odense, Kolding, Vejle og Aalborg.

Hvad: Basic & More åbner med 20 procent på alt
Hvor: Købmagergade 60, København K
Hvornår: Åbner torsdag 24. november kl. 9. Der er 20 procent rabat på alt til og med søndag 27. november.

Del artikel