ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Beauty og Wellness

Beauty, spa og wellness i København

Føler du også, at tingene ind imellem går lidt for stærkt, og at det kan være svært at finde en stille stund til at få koblet ordentligt fra? Så er du ikke den eneste. Men heldigvis er vi her for at minde dig om, at det er tid til at hive tid ud af den travle kalender og for alvor forkæle dig selv.

Her på siden kan du nemlig finde inspiration til skønhedsklinikker, spa og wellness ophold i København. Klik dig rundt i universet eller vælg den bydel, du befinder dig i og se hvilke muligheder for pleje og velvære, der er tættest på dig.

Besøg en af Københavns skønhedsklinikker

Rundt omkring i hele København finder du masser af lækre skønhedsklinikker, der tilbyder en lang række forskellige behandlinger. Her er både mulighed for ansigtsbehandlinger og wellness massage, og når du besøger en af de mange dygtige kosmetologer i København, er du sikret en luksuriøs behandling, der efterlader dig afslappet og i balance.

Det er selvfølgelig ikke kun hudpleje og massage, man kan forkæle sig selv med. De mange beauty klinikker i København tilbyder også alt lige fra smukke negle og permanent make-up til sugaring og lash lifts.

Du behøver således ikke at afsætte hverken meget tid eller store summer for at forkæle dig selv for en god stund.

Spa dag i København for par

København er hjemsted for et hav af hoteller og kursteder, hvor du kan bruge hele dage eller weekender i afslappende omgivelser. Spa for par er en god måde at nyde hinanden, og oftest er der mulighed for at tilkøbe forskellige pakker, der for alvor sætter skub i stemningen og romantikken.

Det behøver dog naturligvis ikke være din bedre halvdel, du tager med på et hotel med spa i København. Det kan også være, at du og din mor, dine søskende eller veninderne trænger til kvalitetstid sammen, hvor afslapning og hygge er i centrum – og også her er en tur i spabad et oplagt valg.

Find inspiration til beauty og wellness i KBH

Her på siden har vi samlet alle vores kategorier, der omhandler beauty, spa og wellness i København og alle bydelene. Derudover har du også mulighed for at finde inspiration til din næste selvforkælelsestur ved at gå på opdagelse i vores artikler her.