Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Guide: Her finder du de bedste bøfrestauranter i København

Af Mathilde Mågård Hansen
KÖD. Foto PR
KÖD. Foto PR

Hvor skal man gå hen, hvis man er på jagt efter en god, mør og saftig bøf i København?

Sådan en med masser af sovs og kartofler på siden.

Der er mange gode steder at vælge imellem, men vi kommer her med vores ni bedste bud.

MASH. Foto PR

MASH

I 2009 åbnede den første MASH i Bredgade, og siden da er det gået stærkt.

I dag har de nemlig otte restauranter i Danmark og to i Tyskland, og de er alle kendte for nogle af de bedste bøffer, som du overhovedet kan få.

Her i byen finder du en MASH-restaurant i Bredgade, Frederiksberg, Rungsted Havn og Skovriderkroen, og udover saftige bøffer af høj kvalitet byder de også på masser af cocktails og god vin.

Book bord på MASH her.

Hvad: MASH
Hvor: Bredgade, Frederiksberg, Rungsted Havn og Skovriderkroen

KöD. Foto PR

KöD

KöD er både navn og tema for en række af nogle af de mest populære bøfrestauranter, der er centralt beliggende i Aarhus, København, Stavanger, Oslo og London.

I København finder du dem på Vesterbrogade og på Admiralgade i Indre By.

Konceptet er simpelt:

Perfekt stegte bøffer med godt tilbehør, nøje udvalgte vine af god kvalitet og sidst men ikke mindst; en atmosfære, der får dig til at komme tilbage.

Du kan få bøffer fra 250 gr., og priserne begynder ved 350 kroner.

Book bord lige her.

Hvad: KöD
Hvor: Vesterbrogade 33, 1620 København V og Admiralgade 25, 1066 København K

Capa. Foto: PR

Capa

Capa på Rådhuspladsen er en af vores absolutte yndlingsrestauranter i mellemklasseniveauet.

Her får man nemlig altid absurd lækker mad til en super skarp pris.

I spidsen for restauranten står køkkenchef Casper Sobczyk (aka. Smørkokken), og aldrig har Rådhuspladsen set så mange madglade mennesker, siden han åbnede restauranten på Scandic Palace Hotel tilbage i 2020.

Casper Sobczyk er manden og geniet bag den verdenskendte smørbøf, hvor verdens bedste ribeye og 5 kg. smør modnes i 60 dage – og resultatet er fuldstændig himmelsk.

Aldrig har vi smagt så mør og smagfuld en bøf. Punktum.

Book bord på Capa lige her.

Hvad: Capa
Hvor: Scandic Palace Hotel, Rådhuspladsen 57, 1550 København K

MØR. Foto Mathilde Mågård Hansen

MØR Restaurant & Bar

Det er ikke på alle restauranter, at indretningen matcher helt perfekt.

Men det er bestemt ikke tilfældet hos MØR.

Her er ‘kød’ det gennemgående tema, og det betyder både røde lædersofaer, marmoreret gulvtæppe og billeder af bøffer på væggen.

Så er temaet ligesom sat, og indretningen henter masser af inspiration fra Kødbyens unikke historie, industrielle udtryk og forkærlighed for det gode håndværk.

På MØR kan du komme forbi til en cocktail og lidt chacuterie efter arbejde, til family-style småretter med vennerne eller til den helt store oplevelse med en tre-retters menu, der kommer hele vejen rundt om deres menukort. 

Menuen er centreret omkring de gode kødudskæringer som for eksempel oksemørbrad og ribeye af Sashi oksekød, men på menuen findes også retter som grillet fisk og svampetoast, hvis du mere er til den slags.

Læs mere og book bord på MØR Restaurant & Bar lige her.

Hvad: MØR Restaurant & Bar
Hvor: Scandic Kødbyen, Skelbækgade 3A, 1717 København V

Retour. Foto PR

Retour Steak

En rigtig mør bøf kan man også finde hos Retour i Trommesalen.

Retour er en del af restaurantkoncernen, der også tæller Pluto, Gorilla og Maison, så her er bestemt tale om nogle folk, der ved hvad de laver.

På menukortet hos Retour finder du dog også mange andre end ‘kun’ en bøf. Her er bl.a. Confit de canard, lynstegt tun, stegt kammusling og fransk løgsuppe.

Til kødelskerne er her retter som Wagyu carpaccio, oksetatar og ribeye med sauce bearnaise, så her er lidt for hele selskabet.

Se menuen og book bord her.

Hvad: Retour Steak
Hvor: Trommesalen 5, 1614 København V

Fuego. Foto PR

Fuego

I København har vi mange gode restauranter, men det er desværre ikke dem alle, der bliver hos os lige længe.

Helt anderledes ser det dog ud for Restaurant Fuego på Holbergsgade, som har ligget der i hele 20 år.

Bøfferne er stadig møre, stegt til perfektion og af betjeningen kan man heller ikke bede om mere.

I efterhånden to årtier har de dygtige kokke fra Chile og Argentina givet københavnerne det allerbedste fra deres hjemland med et lille twist.

Kødet og de klassiske opskrifter kommer nemlig fra Argentina, men der bliver også hevet en smule inspiration ind fra det franske køkken.

Derudover har de et relativt stort fokus på lækre forretter og desserter til at supplere kødet.

Book bord på Fuego lige her.

Hvad: Restaurant Fuego
Hvor: Holbergsgade 14, 1057 København K

En god bøf er altid at finde på kortet – det går man nemlig aldrig galt i byen med. Foto PR

Brdr. Price

Du kender dem meget vel fra fjernsynet, men her i København er Brdr. Price også kendte for deres to restauranter i henholdsvis Tivoli samt på Rosenborggade ved Kongensgade.

På menuen finder du bl.a. Prices Herrebøf, der består af 400 g højrebsbøf.

Det er en stor højrebsbøf af krogmodnet, dansk kødkvæg fra Kildegaarden, som serveres med rødvinssauce og bearnaise.

En seriøs “Herre-steak” til de kødelskere, der bare ikke kan få deres bøffer store nok!

Læs mere og book bord her.

Hvad: Brdr. Price
Hvor: Tivoli og Rosenborggade 17, 1130 København K

Oysters & Grill. Foto PR, Facebook

Oysters & Grill

Er det en god omgang Surf and turf, der har dit hjerte?

Så skal du lægge vejen forbi Oysters & Grill midt på Nørrebro.

Her kan du dykke ned i de bedste og mest smagfulde fisk, skaldyr og bøffer på en uformel restaurant, der er fyldt med lokale – præcis som en bistro på den franske kyst.

På Oysters & Grill er der altid liv og glade dage.

Se hele menuen og book bord på Oysters & Grill her.

Hvad: Oysters & Grill
Hvor: Sjællandsgade 1B, 2200 København

A Hereford Beefstouw. Foto PR, Facebook

A Hereford Beefstouw

En gammel kending, når det handler om bøffer, er A Hereford Beefstouw ved Tivoli.

Her flokkes både københavnere og byens mange besøgende, når maven begynder at rumle.

Restauranten i Tivoli er A Hereford Beefstouws største og byder på en betagende atmosfære.

I restaurantens åbne, lyse glaspavillon mod Vesterbrogade kan du betragte det travle liv på gaden, mens du i den anden ende kan spise på Tivoli-terrassen, hvor du oplever havens eventyrlige stemning – i øvrigt med Pantomime-teatret som nærmeste nabo. 

På menuen kan du bl.a. vælge imellem hakkebøf, tykstegsfilet, T-bone og mørbrad. Priserne begynder fra 195 kr.

Book bord her.

Hvad: A Hereford Beefstouw
Hvor: Tivoli, Vesterbrogade 3, 1620 København V

Del artikel

Andre læser også