ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Behandling af tandmangel i København

Af Annoncør

Mangler du en eller flere tænder i munden og drømmer om et fuldendt smil? Så kan du læse mere i denne artikel om dine muligheder for at få lavet tænderne, så dit smil igen består af hvide perlerækker. Derudover får du også nogle gode råd til, hvordan du kan passe godt på de tænder, du har.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Tandprotesehuset.dk

Ved tandmangel kan man finde det generende, når man skal spise, da det kan være vanskeligere at tygge sin mad. Men det er ikke kun praktiske årsager, der kan få en til at lede efter løsninger. Vores tænder – eller mangel på dem – er iøjnefaldende og udgør en del af vores udstråling og udseende. Det kan være med til at påvirke ens selvværd og medføre, at man ikke har lyst til at smile med tænderne.

Nye tænder kan gøre en stor forskel og have stor indflydelse på hverdagen, da dårlige tænder kan føles som en begrænsning for nogen. Det kan du gøre op med ved at besøge en tandklinik, som har erfaring med at give folk smilet tilbage.

 

Tandteknikere i Lyngby, Taastrup, Frederiksberg og Hillerød

Når du gerne vil have lavet dine tænder, så bør du vælge en klinik, som er professionel og erfaren. Der er nemlig en række forskellige, specialiserede tandteknikere i eksempelvis Københavnsområdet. Men det er vigtigt, at du også tager stilling til, hvem valget skal lande på – hvem skal hjælpe dig med at få det perfekte smil og optimale bid? Her kan en konsultation være et godt sted at starte din research.

For at vælge det optimale valg for dig i forhold til type af behandling er det nemlig en god idé at tale med en tandlæge og tandteknikker, inden du træffer en beslutning om, hvad dit behov er, og hvad du skal have gjort med dine (manglende) tænder.

Der er flere former for behandlinger, når vi taler om manglende tænder. Derfor bør du læse om de forskellige metoder, der bliver tilbudt på klinikkerne. Tandprotesehuset.dk har f.eks. fem typer af tandproteser. Tandproteser fås nemlig både, hvor de erstatter alle dine egne tænder eller delvist alt efter dit behov. Gebis, som mange forbinder med noget, deres bedsteforældre havde, er blot et andet ord for tandprotese.

Tandproteser kan altså være en mulighed for dig, som mangler en, flere eller alle dine tænder.

Fire råd til pleje af tænderne

Derudover er det vigtigt, at du også tager dig godt af dine tænder. Her får du fire råd til, hvordan du kan vedligeholde dine tænder.

  1. Regelmæssige tandlægebesøg er vigtige, da tandlægen kan informere dig om dine tænders tilstand.
  • Tandbørstning er en vigtig faktor for at have sunde tænder. Ved at børste dine tænder om morgenen og aftenen mindskes risikoen for tandkødsbetændelse og huller i tænderne. 
  • Drik mere vand fremfor andet drikkelse, som har et højt sukker- og syreindhold. Det kan medføre huller og skader på tænderne.
  • Tandtråd er godt at anvende, da det rengør mellem dine tænder, hvor tandbørsten har svært ved at fjerne plak.

Rigtig god jagt på dit nye smil.

Del artikel