MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Bekæmp vinterdepressionen

Af Annoncør

Vi er i sandhed gået de kolde måneder i møde, og det mærker nogle mere end andre. Med julen overstået kan det føles hårdt og uoverskueligt at gå ind i januar og februar. Nogle mennesker er mere følsomme overfor kulde og mørke, og for disse kan det være ekstra hårdt, når vinterdepressionen for alvor rammer. Læs her nogle forslag til, hvordan du bekæmper de tunge tanker og følelser denne vinter.

Skift omgivelser – søg ud i verden

Ofte kan vinterdepressionen skyldes mangel på lys og liv i hverdagen. Vi kender det alle sammen; sommermånederne kan føles som én lang festlighed, og her har vi måske et overskud der mangler resten af året. Så hvorfor ikke rejse ud i verden hen over vinteren, og genopleve sommerens sol og glæde?

Online kan du finde skræddersyede Rejser til Thailand, som med sikkerhed vil give dig uforglemmelige oplevelser. Du får hjælp til rejseplanlægningen; på denne måde bliver din rejse tilrettelagt på dine helt egne præmisser, men med rådgivning fra mennesker der kender alle Thailands små afkroge. Slik sol på en strand, udforsk junglen eller smag på thai-mad i Bangkok; mulighederne er uendelige!

Mærk din krop

For dig der rammes af vinteren ekstra hårdt, er det en god idé at komme udenfor imens solen er der. Det kan blot være at gå eller løbe en tur om morgenen; man mærker med det samme at frisk luft og motion gør underværker for hjernen. Vær derudover sikker på, at du ikke mangler essentielle vitaminer. Mærk efter i din krop og tag kontakt til din læge, hvis der er tegn på kontinuerlig træthed og udmattelse.

Sundhed og energi kan opnås gennem din kost, men derudover kan du overveje at købe vitamintilskud i apoteker eller blot supermarkeder. Eller du kan vælge at investere i en lysterapilampe – også kendt som kunstigt dagslys – og dermed hurtigt og nemt inkorporere mere lys i din dagligdag.

Del artikel

Andre læser også