Besøg Dirty Ranch Steakhouse

Skrevet af: Martin Jørgensen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce

Har du lyst til noget rigtig god mad i form af steaks, super betjening og ikke mindst fantastisk stemning, skal du besøge Dirty Ranch Steakhouse. Det ligger i Herning, og hvis du elsker godt kød, skal du nok få dine drømme opfyldt. En anden ting, du kan være helt sikker på, er, at du ikke kommer til at gå sulten hjem. Lyder det godt? Så læs mere her!

Amerikansk inspireret

Både omgivelserne og maden er amerikansk inspireret hos Dirty Ranch Steakhouse. Du kan også få maden som take-away og catering, så der er rig mulighed for at tage den gode stemning med hjem. Maden er generelt inspireret af tre nøgleord, som siger meget om, hvad du finder der: steaks, BBQ og røg. Portionerne er også amerikansk inspireret, hvilket vil sige, at de er godt store. Du bliver altså mæt og behøver ikke at tænke på forret og dessert også.

Servicen er helt i top, og maden bliver altid serveret med et stort smil. Udvalget er stort, og du kan også få de lækreste burgere. Til dem kan du få rustikke pommes frites og hvidløgsmayo. Er du allergisk over for gluten, kan du få glutenfri boller, og alt kødet er af højeste kvalitet, så der er ikke noget at være bekymret for der. Alt i alt kan du være sikker på at gå derfra med en rigtig god fornemmelse i maven og i kroppen. Du vil formentlig have lyst til at komme og spise på Dirty Ranch Steakhouse igen og igen, for lad os være ærlige: der er bare ikke noget bedre end godt kød med lækkert tilbehør.

Alt hvad du har brug for

Fordi Dirty Ranch netop er et spisested, der vægter meget højt, at kvaliteten er i orden, og stemningen høj, er kundeservice også noget, som er meget vigtigt for personalet. Alle gæster skal simpelthen have en rigtig god oplevelse, og derfor går kokken også personligt rundt for at høre gæsterne, hvordan det hele smager.

Der skal selvfølgelig være noget godt at drikke til maden, og derfor er cocktails og andre drikkevarer i fokus. På Dirty Ranch er man ikke tvunget til at drikke vin til maden, og der er rig mulighed for at vælge andre lækre drikkevarer også. Naturligvis kan du sagtens få vin, hvis det er, hvad du har lyst til, men der er altså ligeledes mulighed for at vælge andre ting. Der er selvfølgelig mulighed for at få drikkelse uden alkohol, hvis du har børn med, eller hvis du bare selv foretrækker en cola til maden. Uanset hvad er der ingen, som går tørstige hjem.

Alt i alt er Dirty Ranch et sted, hvor du både kan tage familien, vennerne eller måske en date med. Der er plads til alle, så det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Det vigtigste er bare, at I alle sammen godt kan lide god mad, og at I er klar på at have en rigtig god aften. Så kommer resten sådan set bare af sig selv. Det kan man da næsten ikke sige nej til.