ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Besøg disse tre europæiske byer

Af Annoncør

De fleste af os hungrer efter at komme udenbys efter mere end et år med corona og nedlukning. Der er heldigvis rig mulighed for at komme ud og besøge hele verden igen. Herunder kommer vi med tre gode tips til europæiske storbyer, som i den grad er et besøg værd.

Pak tasken og drag på storbyferie.

Den hollandske hovedstad – Amsterdam
Amsterdam har utrolig meget at byde på, og er meget mere end bare coffeeshops, tulipanparker og Red Light District. Byen er også proppet med diverse museer – ikke mindst det historiske Anna Franks Hus.

Det kan anbefales at tage på kanalrundfart lige omkring solnedgang. En smuk oplevelse, som du ikke bør gå glip af. Når natten for alvor gør sit indtog så aflæg gerne de mange diskoteker og natklubber et visit, som der findes rundt omkring i byen. Amsterdam har et pulserede natteliv – og der er klubber for enhver aldersgruppe.

By og strand – Barcelona
Det kan være vanskeligt at beslutte sig. Har man mest lyst til strand? Eller storbyen? Heldigvis kan du i Barcelona finde en fantastisk kombination af disse to ting. Barcelona har nærmest alt hvad hjertet skulle begære. Fantastiske shopping muligheder, lækre restauranter og dansesteder. Hvis du er fodboldinteresseret, så er der rig mulighed for at se en af FC Barcelonas hjemmekampe.

Krakow – en glemt perle

Det er de færreste som har Krakow på ønskelisten af rejsedestinationer. Men dette er faktisk en fejl. Krakow er nemlig en af Europas absolut flotteste byer. Sæt gerne en hel dag af til at udforske den flotte natur. Derudover er det en by som byder på en masse historie, som man kan dykke ned i hos dens mange museer.

Generelt er priserne utrolig lave i Krakow. Så bestil gerne bord hos en gourmetrestaurant, da der kan være en masse penge at spare her i forhold til Danmark.

Del artikel