Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Besøg Restaurant Holly på Vesterbro

Af Annoncør

Er du på udkig efter en ny og spændende Restaurant Vesterbro i København, hvor du kan få lækker mad og drinks, samtidig med god stemning i lokaler hvor design, service og lyd er i højsædet? Så er Holly, en restaurant Vesterbro, lige stedet for dig, beliggende på den populære og travle Vesterbrogade, finder du en stemningsfyldt oase med plads til alle. 

En restaurant på Vesterbro, hvor du kan spise, drikke og danse natten lang 

Hos Holly på Vesterbro finder du en alsidig restaurant, hvor der er plads til alle. Her kan du holde dit næste forretningsmøde med dine kollegaer eller kunder. Du kan også på deres restaurant på Vesterbro holde din næste middag med vennerne hvor i får lækker mad og massevis af drinks i hyggelige og stemningsfyldte omgivelser. 

Når aftenen når sine sene timer, vil du nemlig opleve at lyset bliver dæmpet og musikken bliver skruet op. Du finder nemlig Holly i moderne lokaler med højt til loftet og hvor der er placeret en diskokugle, så du kan danse natten lang imens du bliver lyst op af diskokuglens blændende lys. 

Den lækre indretning er samtidig med til at give en følelse af storby og luksuriøsitet, hvor du får en følelses af at sidde i en moderne og smart restaurant og bar i New York. Det er dog ikke i New York, at du finder Holly, men i stedet på Vesterbro, ikke lang fra Indre by i København. 

Om sommeren kan du med fordel tage plads på Hollys store og lækre terrasse i baggården, hvor du kan slappe af og nyde solen med en frisk og kold drink i hånden. Om du sidder inde eller ude på deres restaurant på Vesterbro bliver du mødt af en god stemning, hvor samtalerne går højt og hvor der ikke er sparet på noget. 

Sprød og lækker menu på Restaurant Holly på Vesterbro

På restaurantens menu du et godt udvalg af særlig udvalgte retter og ofte skifter alt efter sæson og råvarer. Du vil opleve at deres menu er bygget op omkring fisk og grøntsager. Deres brug af grøntsager er alle økologiske og bæredygtige, hvor enkelthed, smag og håndværk er vægtet højt. 

I deres a la carte finder du både snacks, forretter, hovedretter og desserter til gode og overskuelige priser. Af snacks finder du østers, oliven, svampe croquetter og brød. Til forret finder du forskellige fisk og skaldyrs retter som udskiftet hver sæson. I deres restaurant på Vesterbro kan blandt andet få serveret rimmet kuller, stegt blæksprutte, grillede kammuslinger med mere. 

Til hovedretter finder du også vegetariske retter og retter med fisk. Du kan blandt andet finde grillet havtaske, dampet Vesterhavstorsk og braiseret portobello. Til dessert finder du også lækre og delikate retter som i den grad får mundvandet til at løbe. Du finder både søde anretninger som is og kage, men også ost hvis man er til det.  

Du kan også vælge at købe dagens 5 serveringer til 525 hvor du lader køkkenet hos Holly bestemme hvad du skal spise. 

Af drikkevarer finder du et stort udvalg af hvide, orange og røde vine hvor prisen varierer, samt champagne og bobler. Hvis du er mere til drinks finder du både cocktails som du kender dem eller Hollys helt egne spændende signatur cocktails. Det er bare med at gå på jagt i menuen og blive inspireret inden dit næste besøg hos Holly på deres restaurant Vesterbro.  

Tjek deres hjemmeside og Instagram ud og følg med når de løbende poster nye retter.

Del artikel

Andre læser også