Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Besøger du hovedstaden? Det her kan du lave i København

Af Annoncør

Hvad kan du lave i København? Det ville nok være nemmere at afgrænse negativt ved at liste de ting op, du i hvert fald ikke kan lave, for København er dén by i Danmark, der rummer flest oplevelser. Googler du seværdigheder, kan du hurtigt finde ting at tage dig for i hovedstaden. Fx kan du tage til Bakken, der er en gammel forlystelsespark rig på attraktioner, eller du kan besøge Nationalmuseet.

Seværdigheder er der nok af i hovedstaden

Om sommeren er Nyhavn et meget attraktivt sted at være, og der er flere fine spisesteder, hvor du kan nyde din middag. Hvis du er politisk interesseret, kan du lægge vejen forbi Christiansborg. Og er du interesseret i at finde en smeltedigel af mad og kultur, kan du tage til Kødbyen. Alt dette kan du hurtigt støde på i en oversigt over seværdigheder. Men hvilke konkrete aktiviteter har du at prøve?

Er du kreativ? Overvej croquistegning i København

Hvis du er kreativt anlagt, kan du begynde at gå til croquis tegning i København, hvor du lærer at skildre et menneske i hovedtræk, når du har kort tid til rådighed. Croquistegning er en fed øvelse at udføre, hvis du ønsker at lære at lave abstrakt kunst eller at prioritere, når du ved, du ikke har tiden til at gøre en tegning særligt detaljeret. Faktisk så kan du også få croquis-polterabend i København.

Hvad er en croquispolterabend?

Hvad består croquis polterabend så af? Dybest set det samme som croquis i al almindelighed, men med et nøgent indslag, så det stillesiddende tegnearbejde lige pludselig bliver noget, der får pulsen op. Hovedstaden byder på masser af den slags fede aktiviteter – det gælder bare om at finde ud af, at de eksisterer. Når du løber tør for seværdigheder at se, så overvej aktiviteter med kreativt islæt

Del artikel

Andre læser også