MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Betal med din pant: Nu kan du komme næsten gratis til fed dobbeltkoncert i Byhaven

Af André Bentsen
Fotokredit: Gonzales Photo/Mathias Kristensen.
Fotokredit: Gonzales Photo/Mathias Kristensen.

Det kan godt være, at du er god til at aflevere dine flasker i Netto, når du er færdig med dem, men ikke alle er så gode som dig.

Faktisk ender 170 millioner flasker og dåser hvert år uden for de smarte automater.

Derfor holder WWF og Coca-Cola nu en sjov pantkoncert i Byhaven 13. maj, hvor din ikke-indløste pantkupon gør det ud for en entrébillet.

Koncerten afholdes i kølvandet på en læringsdag for unge studerende på KEA på Jordens Dag.

“Vi er glade for at bidrage til støtte de unge forbrugere, så de får en forståelse for vigtigheden af genbrug og genanvendelse. Uden den forståelse blandt de nye forbrugere vil vi ikke lykkes med at skabe en cirkulær økonomi for vores emballage, der udgør 40 procent af vores CO2-udslip,” siger Annette Spanggaard, public affairs, kommunikations- og CSR-direktør hos Coca-Cola Danmark.

I dag genbruger danskerne 92 procent af deres flasker. Hos Coca-Cola Danmark er målet at opnå 100 procent returrate inden 2030.

Mette Boye, miljøfaglig direktør i WWF Verdensnaturfonden, understreger vigtigheden af, at ingen emballage ender i naturen:

”Affald i naturen er et enormt problem i Danmark og globalt. Det påvirker vores drikkevand, havmiljø og dyr. Heldigvis ved vi, at de unge er opmærksomme på at passe på vores fælles planet, og derfor håber vi, at vi sammen med Coca-Cola kan være med til at sikre, at vi i fremtiden får endnu mindre emballage i naturen,” siger hun. 

Din pant er din pris

Til pant-koncerten 13. maj i Byhaven, hvor adgangsbilletten er en ikke-indløst pantkupon på et valgfrit beløb kan du se frem til optrædener fra de danske musiktalenter Mina Okabe og Mumle. 

Alle pengene fra pantkuponer går ubeskåret til WWF Verdensnaturfonden. 

Del artikel

Andre læser også