Big Mac lige til døren: Nu kan du få leveret McDonald’s i København med Just Eat

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

“Ba da ba ba baaaa – I’m loving it”

Midt i en historisk krisetid, hvor vi alle opfordres til at blive hjemme, så er det i høj grad vigtigt med noget selvforkælelse.

Og hvis du som os her på redaktionen en gang imellem har lyst til en stor Big Mac Menu, en Team Box eller andet lækkert fra McD, så er der gode nyheder for os i hovedstadsområdet.

Nu kan du nemlig bestille alle dine McD-cravings lige til døren via Just Eat.

Du kan bestille McDonald’s med Just Eat fra hele 10 forskellige steder i Københavnsområdet og 17 steder på Sjælland. Tjek det ud her.

Skyhøje ratings på maden leveret i Aalborg

Det er især lanceringen af McDonald’s-udbringning via Just Eat i Aalborg, som har skabt stor glæde og forventninger til det nu udvidet samarbejde.

I Aalborg får McDonald’s nemlig skyhøje ratings inde på Just Eat, hvilket vidner om, at maden leveres frisk og varm hjem til folk.

“Det blev taget rigtig godt imod, da det blev muligt at få leveret mad fra McDonald’s i Aalborg via Just Eat.

Derfor glæder vi os over, at vi nu kan tilbyde samme mulighed til vores kunder i hovedstadsområdet, hvor efterspørgslen har været stor,” siger Mikkel Pedersen, Commercial Director i Just Eat.

McDonald’s er kendt af de fleste danskere, og kæden ved, hvad den gode McDonald’s-oplevelse indebærer. Levering ud af restauranterne i hovedstadsområdet skal køre uden bump på vejen.

I Just Eats app kan du endda følge buddet, og tiden fra bestilling til levering roses især i Aalborg.

Derfor har man også en klar forventning om, at man kan løse opgaven på samme måde i de nye byer.

Hvis du er blevet lækkersulten, kan du bestille og få leveret dine McDonald’s-favoritter lige her