Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gik lynhurtigt: 40.000 billetter til spektakulært motionsløb revet væk

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

Når Øresundsbroen i 2025 fylder 25 år, markeres det med en helt særlig begivenhed.

Broløbet vender tilbage og lader 40.000 løbere krydse sundet i løbesko og sportstøj.

Klokken 12 i dag blev der åbnet for tilmelding, og Sparta Atletik & Løb, som er arrangør, havde på forhånd meldt ud, at man forventede stor interesse fra såvel danske som svenske løbere.

Og ganske rigtigt, på kort tid blev samtlige billetter revet væk.

Klokken 14.25 udsendte Sparta Atletik & Løb en pressemeddelelse med beskeden om, at samtlige 40.000 startnumre nu er solgt.

Gik hurtigere end forventet

”Vi var forberedte på, at der ville være stor efterspørgsel, men vi havde ikke regnet med, at alle pladser ville blive udsolgt så hurtigt. Nu vil vi arbejde for at skabe en fantastisk løbefest for alle tilmeldte næste år,” siger Mats Svensson, talsmand fra Malmö Allmänna Idrottsförening (MAI), der arrangerer løbet sammen med Sparta Atletik & Løb.

Han bakkes op af sin danske kollega:

”Det her er helt utroligt. Efter få timers salg, kan vi sætte Broløbet 2025 i rækken af store løb, der er blevet udsolgt før forventet. Vi ser virkelig meget frem til at afvikle Broløbet 2025 næste sommer, og det hurtige salg giver os arbejdsro til at sikre rammerne for løbet, så deltagerne får en så optimal løbeoplevelse som overhovedet mulig,” siger adm. direktør i Sparta Atletik & Løb, Dorte Vibjerg.

Broløbet er et halvmaraton, som begynder i Øresundsparken på Amager og herfra fortsætter ned i tunnellen under Øresund for derefter at ramme på selve broen, inden mållinjen mållinjen i  Sibbarp ved Limhamn i Sverige til slut krydses.

Broløbet finder sted søndag 15. juni 2025.

Der er altid masser af spændende arrangementer og aktiviteter i København og omegn. Husk, at du kan finde inspiration til oplevelser i MigogKbh’s smarte event-kalender

Del artikel

Andre læser også