MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Hitter i provinsen: Nu rykker billig blomsterkæde ind i København

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: Billigblomst, PR
Foto: Billigblomst, PR

Mange af Danmarks kendte restaurant- og butikskæder er udsprunget af København og har siden indtaget resten af landet.

Men sådan foregår det ikke altid.

Nogle gange er det i landets mindre byer, at nye forretningsidéer får lov at blomstre og vokse sig store, inden de kommer til hovedstaden.

Sådan er det med kæden Billigblomst, som formentlig ikke siger mange københavnere noget.

Det kommer dog til at ændre sig nu, for butikskæden, som allerede er at finde 10 steder i provinsen, gør nu klar til at indtage København.

Gør som andre kæder

Virksomheden har løftet sløret for en spændende udvidelsesplan, og et vigtigt led i denne er lanceringen af en ny kæde kaldet Billigblomst City.

Ifølge Billigblomst vil den nye city-kæde tilbyde samme kvalitet til samme priser som i den øvrige del af kæden – dog med et mindre sortiment målrettet bylivet.


Flere store varehuskæder har de seneste år lanceret lignende butikkoncepter i København – heriblandt Silvan, Harald Nyborg og IKEA.

Billigblomst Citys første butik slår dørene op i Kampmannsgade i København, og herefter planlægger kæden at åbne 10 city-butikker årligt i Danmark.

“Der er masser af gode lokaler til rådighed i alle de større byer i Danmark, og ejendomsmæglere er ivrige. Vi er klar til at underskrive lejekontrakter, så længe tilbuddet er attraktivt,” udtaler Brian Reenberg, ejeren af Billigblomst.

Åbningsdatoen er klar

Billigblomst er kendt for at sælge blomster, planter og boliginteriør til lave priser, og virksomheden lover, at priserne i de nye city-butikker vil forblive konkurrencedygtige og sammenlignelige med de større Billigblomst-plantecentre.

Man forventer at kunne holde priserne nede ved blandt andet lav husleje samt ved at eliminere behovet for butiksbetjening og implementere et scan-selv-system ved kasserne.

Desuden vil det kun være muligt at betale med kort eller mobilbetaling i Billigblomst City.

Billigblomst City forventer at åbne i Kampmannsgade lørdag 11. november klokken 8.00.

Del artikel

Andre læser også