ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ikke kun gode tilbud: Shoppingcenter er fuld af overraskelser på Black Friday

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Fredag 25. november er den helt store shoppingdag, når butikkerne fejrer Black Friday og sætter priserne på massevis af varer ned.

Lyngby Storcenter fejrer selvfølgelig også dagen, og udover massevis af gode tilbud, byder Black Friday på en lang række overraskelser i shoppingmekkaet nord for København.

Det kan godt betale sig at sætte kurs mod Lyngby allerede fra morgenstunden fredag, for i anledning af den store handelsdag har Lyngby Storcenter udvidet åbningstiderne, så du kan shoppe allerede fra klokken 8.00 og helt frem til klokken 22.00.

Fede præmier og gratis lækkerier

Til de første 100 besøgende er der gratis croissanter, morgenkaffe og goodiebags på Store Torv.

Om aftenen kommer der for alvor gang i shoppingfesten, når en DJ indtager Store Torv og sørger for såvel fede toner som god stemning fra klokken 17.00 frem til lukketid.

Det kan i den grad anbefales at downloade Lyngby Storcenters app PLUS+.

Har du appen, kan du hver time være heldig at vinde fede præmier fra den mystiske Blackbox, hvis du rammer det magiske tidspunkt.

SÅDAN GØR DU:

  • Hent/åben Lyngby Storcenter PLUS+ appen
  • Tryk på “Præmier” og vælg “Blackbox”
  • Swipe
  • Indtast kode: 95
  • Grønt lys = du har vundet. Tag din præmie
  • Rødt lys = ingen præmie. Prøv igen næste time

Også ved Gavekranen, som findes på Madtorvet, kan man vinde spændende præmier som gavekort til centrets butikker, slik og andre gode sager.

I PLUS+ appen skal du blot kigge under Præmier, så finder du en guide til, hvordan du deltager.

Tag en pause og spis godt

På Black Friday er der tilbud og oplevelser for folk i alle aldre, så du kan roligt tage en god ven eller familien med på shoppingtur i de mange gode butikker.

Trænger man til en pause undervejs i tilbudsjagten, kan man søge mod Madtorvet, hvor flere spisesteder serverer lækkerier.

Her er streetfood-stemning med et udvalg af madboder, hvor I kan sætte jer på barstolene og spise ved disken eller tage plads ved de opstillede borde og bænke.

Tag børnene med

Rundt omkring i Lyngby Storcenter er der mange oplevelser for børn, så der er ingen grund til at frygte, at de keder sig, når de er med mor og far på shoppingtur.

I en sjov photobooth kan man tage stemningsfulde julebilleder, som endda kan sendes til bedsteforældrene eller en anden, man holder af, direkte fra automaten.

Ungerne kan også opleve en udstilling fyldt med julestemning, sne, gaver og nisser samt Julemandens hus, og de kan hygge sig på såvel vippedyrene som hinkebanerne i centret.

Sådan parkerer du

Det er nemt at komme til Lyngby Storcenter fra København og omegn.

Shoppingcentret ligger blot få minutters gang fra Lyngby Station, og kommer man i bil, er der gode parkeringsforhold.

Vær dog opmærksom på, at der i øjeblikket kun er adgang til parkeringskælderen via Toftebæksvej grundet vejarbejdet i forbindelse med letbanebyggeriet.

Henter du PLUS+ appen, kan du få en times ekstra parkering.

Husk at holde øje med Lyngby Storcenters hjemmeside torsdag aften, for klokken 20 offentliggør butikkerne en lang række gode Black Friday-tilbud.

Hvad: Black Friday
Hvor: Lyngby Storcenter, Kgs. Lyngby
Hvornår: Fredag 25. november 2022 klokken 8-22

Del artikel