ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv din egen mesterkok med japanske kvalitetsknivsæt fra Qknives

Drømmer du om at lave god mad på niveau med mange af de danske mesterkokke? Der hvor madlavning bliver en kunst, og selskaber næsten bliver sammenlignelige med restaurantbesøg. Så er det vigtigt, at du har dine køkkenredskaber i orden! 

Annoncørbetalt indhold leveret af Qknives

Som noget af det første, du skal købe til dit mesterkok-køkken, er et knivsæt i rigtig god kvalitet. Med nogle skarpe køkkenknive i dit køkken forvandler du oplevelsen i køkkenet til noget helt særligt. Og kombinerer du det med gode råvarer, så er du allerede godt på vej til at rykke din madlavning op på et helt nyt niveau. 

Hos danske Qknives har du mulighed for at købe professionelle kokkeknive og tilbehør i god kvalitet. Knivene er lavet i japansk damaskusstål, der sikrer dig professionelle knive med knivskarpe blade og en lang holdbarhedstid.

Unikke kvalitetsknive i japansk damaskusstål

Damaskusmetoden er betegnelsen på en unik smedemetode, som man ofte anvender i forbindelse med produktion af knivblade til køkkenknive. Selve metoden går ud på at smede en masse ultratynde lag af stål sammen. Fremstillingsmetoden og den unikke måde, man bearbejder stålet på, giver en stålvariant, der er utrolig hård og slidstærk. 

Det er et håndværk i sig selv at fremstille denne type af knive, hvilket også tydeligt kan ses på dem. Bearbejdelsen af stålet medfører nemlig en ofte banket eller hamret overflade. Ved nogle opstår der endda utroligt smukke mønstre. 

Udover at være et godt redskab i køkkenet, så vil knivene derfor også være utroligt smukke at pryde dit køkken med. Det kan være en fordel at vælge en væghængt magnetskinne til at hænge dine køkkenknive på, så du også kan nyde synet af de mønstrede knivblade på væggen i dit køkken. 

Bring din madlavning til nye højder med japanske damaskusknive fra Qknives

Skal du have fat i et par af Danmarks bedste japanske damaskusknive, så skal du helt sikkert vende blikket mod Nordjylland. 

De to unge nordjyske ildsjæle fra Qknives har begge en kæmpe forkærlighed for madlavning, såfremt der selvfølgelig er de bedste køkkenredskaber til rådighed. De har derfor fundet de bedste producenter til at lave køkkenknive i høj kvalitet ud fra japanske materialer og smedemetoder. 

Knivene er produceret i 67 lag damaskusstål og prisniveauet ligger et sted, hvor alle kan være med. På trods af det, så vil knivene fra Qknives alligevel kunne konkurrere med de fleste andre køkkenknive på markedet – hvad angår kvalitet, skarphed og holdbarhed. 

Køb gode japanske kokkeknive her og mærk selv forskellen! 

Del artikel

Andre læser også