Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Aarhus’ vildeste lejeboliger: Bliv en del af fællesskabet hos UNITY

Af Freja Dumont

Dørene til lejeboligerne i UNITY Aarhus blev slået op den 1. august, og fællesskabet blomstrer allerede med masser af aktiviteter og begivenheder i huset med alt fra fællesmiddag og grillhygge på terrassen til yoga hver tirsdag og pandekageaftener. 

UNITY er nemlig meget mere end en bolig, og boligformen gør det let for dig at flytte til Aarhus og skabe et netværk fra første dag i den jyske muld, hvad end du har fået job, skal i gang med at studere eller har brug for en midlertidig bolig i Aarhus.

Stedets boligramme giver dig mulighed for at være dig selv i din egen lækre lejlighed med multifunktionelle designermøbler, køkken og bad. 

Og når du er klar til selskab, er der rig mulighed for at møde ligesindede i rammer skabt til aktive fællesskaber.

”At bo i UNITY er unikt. Her er der mangfoldighed og et stærkt fælleskab. Mennesker med forskellige baggrunde og kulturer skaber en inspirerende atmosfære, og der dannes venskaber på tværs. 

UNITY har det hele under ét tag – lige fra fitness til café. Der sker altid noget i huset, men man har også mulighed for bare at slappe af i sin egen lejlighed. Her er der nemlig plads til det hele,” siger Emily Ermgaard Sand Petersen, beboer i UNITY. 

5 værelser i en 1-værelses lejlighed 

At bo i UNITY Aarhus betyder også, at du nemt kan skalere op og ned på din boligstørrelse efter behov. 

Du kan eksempelvis leje dig ind i en af UNITYS fuldt møblerede 1-værelses lejligheder, som føles som om, du får et helt hjem i én enkelt lejlighed med alt, hvad du har brug for i hverdagen: 

Egen altan eller terrasse, badeværelse med gulvvarme, bruseniche og indbygget skabsplads, køkken med opvaskemaskine, køleskab med frostboks, kogeplader, ovn og emhætte samt en 90-140×200 cm. seng med indbygget opbevaring.

UNITYS 1-værelseslejligheder koster fra 5.500 kroner, og i den pris får du også adgang til fitness og udendørs træningsarealer, gratis wifi de første seks måneder og 1 måneds gratis husleje, når du har boet i UNITY i 12 måneder. 

Skulle dine ønsker for nuværende boligstørrelse ændre sig, kan du flytte til en studielejlighed eller en større lejlighed uden at skulle flytte fra det fællesskab, du hurtigt kommer til at elske at være en del af.

Det er let administrativt at flytte ind i UNITY Aarhus, men det bliver for mange følelsesmæssigt svært at flytte fra igen. 

”UNITY Aarhus er ikke kun et sted at bo. Det er en livsstil. Det er et sted, der giver dig den ideelle platform tilbåde dit privatliv, sociale liv, karriere og sundhed – både mentalt og fysisk. 

Hvis du er en person, der har store ambitioner, så er UNITY stedet for dig,” siger Martin, beboer i UNITY. 

Åbent hus 

Kom selv ind og og se UNITYS seks prøveboliger med 1, 2 og 3 værelser og få en rundtur i de mange fællesområder.

Udlejningen er allerede godt i gang, men du kan stadig nå at udvælge din UNITY bolig.

  • Tirsdag og torsdag kl. 16.00 – 17.00
  • Søndag kl. 15.00 – 16.00
  • Gøteborg Allé 6, 8200 Aarhus N

Hvis tidspunkterne ikke passer ind i din kalender, er du altid velkommen til at aftale et tidspunkt med en af mæglerne her.

Genialt til studerende

Der er mange tanker om studielivet og en masse bolde i luften, når man skal begynde at studere.

Måske skal du flytte hjemmefra og måske endda flytte væk fra venner og familie?

Måske er du allerede er i gang med dit studie og ønsker at bo tættere på Universitetsparken og benytte de mange ekstra faciliteter, UNITY stiller til rådighed?

Uanset hvad, er UNITY den perfekte måde at komme godt i gang med livet i Aarhus, så du kan koncentrere dig om dit studie samtidig med, at der er rigtig gode muligheder for at møde nye venner.

Studiegaranti 

UNITY tilbyder studiegaranti, så du trygt kan reservere din lejlighed, allerede før du får besked om optag på dit studie.

Hvis det uheldige skulle ske, at du ikke kommer ind på drømmestudiet, annulleres lejekontrakten kvit og frit ved fremvisning af afslaget på studieplads.

Det er nemlig nemt at sætte sig i loungeområdet, møde en ven i caféen eller tænde op for grillen på en af de 7 tagterrasser og invitere dine nye studiekammerater til hygge.

Har du brug for et læsefællesskab, kan du leje dig ind i stedets co-workspace, uWork, hvor du møder andre studerende fra flere studieretninger. 

Her finder du også erhvervsfolk og kan begynde at bygge dit netværk op, og til forskel for et kollegium møder du her mange forskellige nye mennesker, som byder ind med perspektiver fra mange positioner i livet, og giver dig en bredere horisont og et mere helstøbt verdensbillede. 

Slip for roomie-konflikter 

Du kan også flytte sammen med alle dine venner og slippe for bøvlet ved at bo sammen ved at vælge lejligheder ved siden af hinanden i stedets boligvælger.

På den måde er det slut med din roomies lange hår i vasken, sure sokker, foundation på håndklæderne og cornflakes i køkkenvasken. 

Men I kan samtidig nemt mødes til middage i UNITYS lounge områder med fælleskøkkener og til grillhygge på tagterrasserne. 

Eller til træning i fitnesscenteret, til en tur i saunaen eller til en film og sportskampe på storskærm. Orker I ikke lave mad, kan I mødes i caféen. Helt genialt!

Alt i alt er kombinationen af egen bolig og en lang række fællesarealer i rammer skabt til fællesskaber en gave for især de unge studerende, hvis du spørger os! 

Skal du også være en del af det nye fællesskab i UNITY?

Læs mere om UNITY Aarhus her. 

Del artikel

Andre læser også