ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv inspireret til årets konfirmationslook: Magasin holder stort konfirmand-event fredag

Af Redaktionen

Magasin står igen i år klar til at hjælpe kommende konfirmander med at finde det perfekte outfit til både konfirmationsdagen og blå mandag.

I den forbindelse inviterer forretningen alle interesserede til inspirationsevent i morgen fredag den 7. februar fra klokken 15.00-18.00 med gode tilbud og goodiebags.

Det skriver Magasin i en pressemeddelelse.

For mange unge skoleelever er konfirmationen en helt speciel begivenhed, der markerer, at man træder ind i de voksnes rækker.

Det er en dag, som mange kommende konfirmander ser frem til med stor glæde, og det hele starter for mange med at finde det helt rette outfit til dagen.

Klar med gode råd

Igen i år står Magasins personlige shoppere klar med gode råd til, hvilke styles man med fordel kan gå efter. Det kan nemlig være en jungle at finde konfirmationstøjet eller sættet til blå mandag, der passer til ens personlige stil og smag.

Det gør sig især gældende for pigerne, hvor der findes et hav af muligheder, og derfor har Anna Poulsen gode råd til, hvad de unge konfirmander skal gå efter:

“Tidligere har konfirmationsmoden været meget klassisk, men for hvert år bliver konfirmanderne mere og mere vågede. Derfor er der heller ikke rigtig nogle faste regler længere, og derfor vælger flere eksempelvis at kombinere en fin kjole med et par sneaks.

Man kan også gå efter at sætte et par hvide jakkesætsbukser sammen med en kjole og på den måde opnå et behageligt og samtidig flot look, hvor man føler sig godt tilpas,” fortæller Anna Poulsen, som er personlig shopper hos Magasin på Kgs. Nytorv, i pressemeddelelsen.

Populær kombi i 2020

Hun nævner i samme omgang, at den hvide, klassiske farve med fordel kan styles med pastelfarver eller denim for et ungdommeligt og friskt look:

“Selv det stadig er den hvide varme, som kendetegner konfirmationstøjet, så kan man sagtens tilføje en smule farve.

Pastelfarver går meget igen i år, og det gør sig både gældende for konfirmationsoutfittet, men også til blå mandag, hvor der findes et bredt udvalg i afdæmpede farvenuancer.

Derudover er denimjakker også meget fremme, som går rigtig fint til det ellers meget elegante og stilrene tøj.

Generelt er alt muligt, og det handler derfor meget om, hvilken type man er, og hvad man selv har lyst til på denne helt særlige dag,” siger Anna Poulsen.

For konfirmationstøjet til drengene gør det sig også gældende, at alle muligheder er åbne. Derfor vælger flere, ifølge Anna Poulsen, et klassisk jakkesæt med et par sneaks og en t-shirt i stedet for en skjorte for netop at gøre det behageligt at iføre sig et jakkesæt for første gang.

Kom til inspirationsevent hos Magasin

Fredag den 7. februar inviterer Magasin til konfirmationsevent for kvindelige konfirmander kl. 15.00-18.00 i dameafdelingen på anden sal.

Det er gratis at deltage, og de besøgende bliver guidet af Magasins personlige shoppere i udvalget af styles til både konfirmation og blå mandag:

“I år har vi lavet en samarbejde med Neo Noir, hvor vi sammen vil præsentere forskellige muligheder til konfirmanderne, så de kan blive inspireret til at vælge det perfekte outfit.

Her vil der også være en sjov konkurrence og lækre goodiebags med produkter til de kommende konfirmander, så vi håber at mange vil kigge forbi,” slutter Anna Poulsen.

Alle deltagende får mulighed for at være med i en konkurrence om at vinde et konfirmationsoutfit fra Neo Noir. Der er ligeledes goodiebags på højkant for alle, der køber konfirmationstøj hos Magasin.

Læs mere om eventet på Magasins hjemmeside her.

Del artikel