MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Bliv klar på at byde den lille ny velkommen med det rette udstyr

Af Annoncør

Der er mange ting der står klar til at komme i kurven når det er med det formål at gøre klar til at en lille ny skal være en del af familien. Men er det nødvendigt at tage hele baby udstyrsbutikken med hjem? og hvis ikke, hvad er så mest nødvendigt og hvad er det helt rette at erhverve sig? Hvis du er i tvivl, så kan du kigge nærmere på nogle at de mange guides der ligger tilgængelige online. Her kan du se lister over nødvendigt udstyr at have og få gode råd fra dem der allerede har gjort sig deres egne erfaringer eller er eksperter på de enkelte områder. Klik her hvis du eksempelvis leder efter fordele og ulemper ved de forskellige højstole, leder efter et aktivitetstæppe eller læs tests for babyalarmer. 

Der er ingen grund til at bruge flere penge end højest nødvendigt 

Det er ikke helt billigt at skulle erhverve sig alt det udstyr som der anbefales fra alle leder og kanter i din omgangskreds. Det er slet ikke sikkert du har råd til det hele, men det kan også være, at du blot vil gøre dig velovervejede indkøb, hvor det er de helt rette ting du har klar i hjemmet, frem for et stort arsenal af noget du slet ikke kommer til at bruge. Hvis du også gerne vil spare lidt penge på dine indkøb til baby, så gør du dig godt i at tænke over hvad du kommer i indkøbskurven. Sørg for at du har det rette og i en kvalitet du eventuelt kan sælge videre igen, når dit nye barn er vokset ud af det. 

Glæd dig med det rette udstyr under graviditeten 

Det er ikke kun når baby er kommet til verden, at der kan være brug for, eller i hvert tilfælde, kan være rart med noget særligt udstyr. Du kan eksempelvis aflaste den belastede krop om natten med en ammepude eller købe graviditetstøj der sidder behageligt den sidste tid, hvor dit sædvanlige tøj ikke længere passer din forandrede krop. Og det er nemt at komme af med dit graviditetsudstyr, hvis du ikke længere skal bruge det. Der er nemlig mange der leder efter at købe udstyr brugt, der kan forsøde ventetiden. 

Del artikel

Andre læser også