Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klar til at studere i København

Af Annoncør

Er du kommet ind på din drømmeuddannelse i København, og har du i den forbindelse planer om at flytte til den pulserende storby? Det kan være lidt af en omvæltning at flytte til storbyen, særligt hvis du kommer langvejsfra.

Annoncørbetalt indhold: Rentola.dk

Heldigvis er du landet det helt rette sted. I denne guide får du en række gode råd og tips til, hvordan du på bedste vis bliver klar til at studere i København.

Find dig en studiebolig eller et kollegieværelse

Bor du langt væk fra København, skal du overveje, hvorvidt du vil pendle, eller om du ønsker at flytte til storbyen. Der er både studerende, der pendler, fordi de ikke ønsker at slippe familie, venner og hjembyen. Dog er der også studerende, der er flyttet til storbyen for at være tæt på studiet, de nye klassekammerater og ikke mindst for at opleve den unikke stemning i storbyen.

Vil du gerne flytte til København i forbindelse med optagelsen på dit studie, så skal du på jagt efter lejemål i København. Der er rift om lejlighederne, studieboligerne og kollegieværelserne i København, så det er en god idé at være hurtigt ude, hvis du ønsker at finde en lejebolig til en fair pris og en rimelig beliggenhed.

Investér i en ny computer

Er din computer ved at være gammel, er det oplagt at udskifte den med en ny, inden du igen placerer dig selv på skolebænken. Det vil være rigtig ærgerligt at starte på studiet og halvvejs stå med en computer, der er gået i stykker – især hvis du ikke har lavet en back-up af dit arbejde og dermed har mistet flere års skolegang. Desuden vil en ny computer også være meget nemmere at have med at gøre, fordi den er hurtig, samarbejdsvillig og softwaren er opdateret.

Tag ud og oplev byen inden studiestart

Hvis du ikke allerede bor i København, kan det helt klart anbefales at tage til storbyen og opleve de mange kulturelle oplevelser, hyggelige stræder og ikke mindst det pulserende natteliv. Er du nervøs for at flytte langt væk fra familie og venner, så vil det give dig en form for tryghed at se storbyen på egen hånd, inden du for alvor flytter dertil og påbegynder studie.

Hold en afskedsfest for venner og familie

Inden du flytter til København for at studere, kan du vælge at afholde en afskedsfest for dine nærmeste venner og familie. Selvom hver og én kun er en SMS, et opkald eller en køretur væk, så kan der alligevel gå en rum tid, førend I ser hinanden igen. En afskedsfest er en god måde at få set hinanden på, inden I går hver til sit med studie, arbejde og så videre.

Del artikel

Andre læser også