ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klar til en tur i parken

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Landsholdet tog hele vores land med storm under sommerens EM-slutrunde. Vores eget elskede København var bestemt ingen undtagelse. Hele byen var malet i rød/hvide farver, og specielt Østerbro med Parken som centrum tog sig ud fra sin smukkeste side. Oven på denne sommer er flere og flere danskere og københavnere blevet opmærksomme på, hvilket fantastisk herrelandshold vi faktisk har, og hvordan en tur i Parken til en landskamp nærmest kan være bevidsthedsudvidende. Følelsen under nationalsangen i et udsolgt nationalarena rører de fleste. Men er du en af de mange som måske skal i Parken for første gang, så kan der være mange ting du skal være opmærksom på. Vi bringer dig derfor her en guide til, hvordan du bliver klar til den næste landskamp på hjemmebane.

På med dit pæneste tøj

Parken den skal være rød og hvid til landskamp. Sådan er det bare. Det kræver derfor, at alle tager tøj på efter det. At komme til en landskamp i den rigtige uniform gør, at man føler en samhørighed med resten af de 35.000 tilskuere og spillerne på banen. Ejer du ikke noget fantøj i de rigtige farver, så kan du med fordel besøge landsholds shoppen. Her kan du finde alt fra trøjer, klaphatte og solbriller. Har du først det fulde outfit på, så føler du dig som en rigtig roligan, og du er nu klar til, at indtage stadion, ved dine fulde lungers kraft, og bære landsholdet frem mod sejr.

Mød op i god tid

Kom i fælledparken i god tid før kampstart. Her er der mange muligheder for, at dig og dine venner kan hygge sig inden kampen. Der er barer og madboder. Der er bordfodbold. Og så er der bare generel god stemning med plads til alle der har lyst til at være med. Skal du måske i Parken med nogle af familiens yngste, så kan I også blive malet i ansigt med dannebrogsflag. Det vil uden tvivl være en stor succes, og ingen vil kunne komme i tvivl om, hvem i holder med, når I kommer ind på stadion.

Planlæg dine toiletbesøg

Det her hører til i den mere lavpraktiske ende, men ikke desto mindre så er det vigtigt. Fodbold er for mange lig med fadøl, men det kan være en farlig kombi. Både det åbenlyse, at man kan komme galt afsted, hvis man bliver for fuld, men fadøl er også vanddrivende. Hvor ærgerligt ville det ikke være, hvis det lige netop er når du er ude for at tisse, at Joachim Mæhle scorer det afgørende mål. Det vil du nok næppe kunne tilgive dig selv for. Tænk derfor over, at du får tisset af inden kampen, og ikke har drukket for mange fadøl til, at du kan holde dig til halvlegen.

Del artikel

Andre læser også