Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Bliv klogere på dig selv

Af Redaktionen

Annonce

Efterhånden som vigtigheden af mental sundhed vinder frem, kommer der hele tiden nye kort på bordet. Herunder hører blandt andet spiritualitet, mindfulness og compassion. Uanset om du tror på højere magter eller ej, kan det være spændende at blive klogere på dig selv som person. Der er nemlig meget at lære.

Hvorfor skal man kende sig selv?

Går du igennem livet uden at tænke alt for meget over, hvorfor du siger de ting, som du siger, og hvorfor du gør de ting, som du gør, kan det virke fjollet, at du pludselig skal lære dig selv bedre at kende. Dog kan dette være et redskab til, at du føler dig bedre tilpas.

Lærer du dig selv at kende, kan du nemlig lettere reagere på kroppens signaler. Det kan være, at du hurtigere bliver opmærksom på, at du er træt den pågældende dag, og du derfor sørger for at tage ekstra hånd om dig selv. Eller det kan være, at du bliver opmærksom på, at du sommetider bliver nødt til at trække dig fra sociale arrangementer, hvis du skal finde ro.

Skab indsigt med tarot

Har du lyst til at blive klogere på dig selv gennem en mere spirituel vej, kan tarot være noget, som du bør prøve. Har du ikke lyst til selv at gå ud og investere i tarotkort, kan du få gratis tarot-læsninger online.

Tarot har til formål at guide dig, sådan så du kan få indsigt i forhold til dine handlinger og den situation, du står i. Tarotkort har ikke i sig selv nogen kraft, men tarot kan være med til at give dig forbindelse til din egen selvbevidsthed. Tarot online er derfor en oplagt mulighed, hvis du vil blive klogere på din tilværelse.

Snak med en ven

Har du en person i dit liv, som ligeledes interesserer sig for at blive klogere på sig selv, vil du med garanti kunne få utrolig meget ud af at snakke med denne person. Der er nemlig ikke noget endegyldigt svar på, hvordan du lærer dig selv bedre at kende, og det kan ligeledes være svært, ja sågar umuligt, at kende sig selv fuldkommen til bunds.

Hvis du snakker med en person om dette emne, er der sikkert mange ting, som vil gå op for dig efter hver samtale. Et menneskeliv er nemlig utrolig komplekst, og sommetider kan vi have svært ved at vide, hvordan vi vil reagere i specifikke situationer.

Konsulter videnskaben

Vil du bygge dit kendskab til dig selv op ud fra et mere fagligt aspekt, kan det være en god idé at konsultere videnskaben. Der findes nemlig et væld af bøger, som beskæftiger sig med både psykologi og sociologi i bestemte situationer.

Læser du nogle af disse bøger, vil det sandsynligvis gå op for dig, at der kan ligge utrolig mange grunde bag, hvorfor du reagerer, som du gør.

Del artikel

Andre læser også