ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv medlem af en A-kasse og bliv godt kørende som jobsøgende

Af Annoncør

Lige meget om du har et arbejde eller ej, kan der være mange spørgsmål forbundet med arbejdsmarkedet og ens tilknytning hertil. Det kan være alt fra trivsel på jobbet, karriereskift til sparring omkring jobsøgning, der kan være brug for at få professionel hjælp til. Der er måske også en del, der oplever, at de kan få nogle ret irriterende ”gode” råd fra venner og familie, når de står midt i en jobsøgningsproces, der i forvejen godt kan være behæftet med diverse tvivlsspørgsmål og frustrationer, som ikke ligefrem bliver bedre af, at moster Oda gerne vil hjælpe i sagens gode tjeneste. Her kan en A-kasse for dig, som er uddannet akademiker indenfor det naturvidenskabelige og humanistiske felt være lige det, der giver dig et professionelt blik på dine karrieremuligheder og din videre jobsøgningsproces. For her er der ansat akademikere, der rådgiver dig som akademiker. De taler dermed i øjenhøjde til dig og kender det akademiske arbejdsmarked samt alle de faldgruber og brancher, der går under denne akademiske hat.

Få en karrieresamtale 

Under Corona pandemien er det blevet endnu mere tydeligt for mange, at der er mange flere udfordringer ved arbejdslivet end før hen. Det kan være alt fra hjemmearbejde, digitalisering og ergonomiske trivselsspørgsmål, der nu præger dine tanker og bekymringer. Måske har du også under pandemien fundet ud af, at du har brug for et karriereskifte, fordi der for eksempel er kommet langt mere digitalisering og hjemmearbejde i spil på din arbejdsplads, hvor du egentlig i sin tid tog jobbet på grund af den store berøringsflade med andre mennesker. Uanset hvad kan Magistrenes A-kasse hjælpe dig. De tilbyder karrieresamtaler, både personligt og online, hvor du kan vende din nuværende jobsituation med en rådgiver og få ny sparring til, hvilken retning, du kan gå i. 

Betal medlemskab og få et hav af muligheder 

Når du kvartalsvis betaler for medlemskab af https://ma-kasse.dk/ kan du fra dag et benytte dig af alle de tilbud, som MA tilbyder. De har mange workshops, du kan deltage i, både personligt og online og du kan få professionel sparring på din jobsøgning og jobsituation. Du kan også møde ligesindede til diverse arrangementer, hvor du kan tale med andre akademikere om deres uddannelse, job, tanker og fremtidsplaner. Det kan være en hjælp i sig selv at tale med andre akademikere om, hvordan de griber diverse udfordringer an, så et medlemskab er også et mødested med ligesindede.

Del artikel