MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv vinterklar i hverdagen

Af Annoncør

Vinteren er over os, det er ikke til at benægte. Dagene er korte og vejret er køligt. For at komme bedst muligt gennem årstiden, er det derfor nødvendigt at sørge for at tilpasse sig. Det gælder både, når man skal udenfor men også i hjemmet. Her kan du få nogle gode tips og inspiration til, hvordan du kan blive mere vinterklar i din hverdag.

Gør hjemmet hyggeligt og lyst

For mange er vinteren en årstid, der lægger op til hygge. Stearinlys og varm kakao er mulighed nogle af de ting, der springer i tankerne. Og hyggen kan være nødvendig for at gøre den kolde og mørke årstid nemmere at komme igennem. Så hvis din bolig trænger lidt til en hygge-opgradering, er det det perfekte tidspunkt at komme i gang.

Sørg for, at din bolig har gode møbler og god belysning. Det kan være hårdt at komme gennem vinteren, hvis man nemt bliver påvirket af manglende lys, så derfor gælder det om at kompensere med lamper i boligen. Her er det en rigtig god idé at sørge for, at der både at lamper, der kan give et mere blåt skær, samt nogle, der har et varmere og mere gulligt skær.

Det mere blå lys er godt til om morgenen, hvor det kan være svært at stå op, mens det er bælgravende mørkt udenfor. Her kan det nemlig hjælpe med at vække dig og føle dig mere frisk. Det varmere lys er perfekt til hyggelige aftener, når du kommer hjem fra skole eller arbejde.

Hvis du er typen, der godt kan lide at bygge og lave ting til boligen selv, kan du sagtens kaste dig ud i at lave gode møbler. Mangler du værktøj, kan du hos Harald Nyborg finde alt du har brug for. Det kunne for eksempel være en nedstryger eller en hammer.

Bliv klar til at gå udenfor

Vinteren byder på koldt vejr og mindre dagslys, og det bør du være forberedt på, når du går udenfor. Mørket kan gøre det farligt at færdes nær trafik, og det gælder især, hvis du cykler og derfor er ude på gaden sammen med biler. Her er det enormt vigtigt, at du sørger for at have gode og synlige lygter og reflekser på dig.

Hvis du ikke er glad for kulden, kan du gøre dig selv en stor tjeneste ved at sørge for at have den rette påklædning. Den værste kulde kan nemlig undgås, hvis du sørger for at have en god, tyk vinterjakke, samt handsker, hue og halstørklæde. Når det kommer til at holde varmen, er det vigtigste altid at fokusere på kvalitet af det overtøj, du køber. Skal du være udenfor i længere perioder, kan det også være en god idé at investere i noget godt skiundertøj eller andet tøj, der kan være med til at give dig flere, varme lag.

Del artikel