MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Bliver fedt: Ny tagterrasse åbner midt i København

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Fisketorvets nye mødested og madunivers KAJEN har siden april serveret mad fra et hav af forskellige koncepter til de mange madglade besøgende.

Nu kan KAJENs gæster glæde sig over, at de i løbet af sommeren kan nyde maden sammen med en storslået udsigt over havnefronten.

Den nye tagterrasse på Fisketorvet er nemlig lige åbnet, og her kan man sommeren igennem kan nyde maden fra de over 30 forskellige madkoncepter – serveret med lækker udsigt over havnefronten og byen.

Samtidig kan gæster få udendørsservering fra flere af madkoncepterne på nederste etage.

Rossopomodoro som du bl.a. finder på KAJEN. Foto PR, Facebook

Fantastisk udsigt

Tagterrassen måler hele 426 kvadratmeter og byder på siddepladser med fantastisk udsigt over Københavns Havn.

Her har KAJENs gæster mulighed for at nyde mad og drikke fra de mange forskelligartede koncepter fra alle tre etager.

Med disse nye muligheder håber Helle García Korndal, at mange københavnere vil lægge vejen forbi KAJEN i løbet af sommeren:

“For os repræsenterer navnet KAJEN både mødestedet, hvor man lægger til, vandet og udsigten.

Det føler vi i endnu højere grad kommer til sin ret nu med åbningen af tagterrassen og muligheden for udendørsservering på nederste etage.

Vi vil fremover og løbende invitere til forskellige aktiviteter, oplevelser og fællesskab på KAJEN, som efterlader gæsterne med gode minder og lysten til at komme tilbage. Jeg glæder mig til at se dette næste trin i udviklingen af KAJEN,” siger Helle García Korndal.

Spis ude

Foruden tagterrassen er der også åbnet for udendørsservering fra flere af madkoncepterne på den nederste etage, som forbinder KAJEN med Havnebadets bademuligheder.

Med åbningen af tagterrassen og mulighed for udendørsservering på nederste etage markerer Fisketorvet næste trin i udviklingen af KAJEN, som har været undervejs i flere år.

Tagterassen er allerede åbnet, men den 20. juni fra kl. 15-20 kan københavnere og gæster i byen være med til fejringen af KAJENS sommeråbning, hvor der vil være spændende aktiviteter og mulighed for at udforske de mange madkoncepter.

Del artikel

Andre læser også