Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bo Bech takker af på Geist – drager på nye eventyr

Af Rasmus Kramer Schou
Bo Bech PR Foto
Bo Bech PR Foto

Efter 10 år som køkkenchef og medejer af den populære københavnerrestaurant Geist vælger Bo Bech at takke af på Kongens Nytorv.

“I Danmark har vi et mundheld om, at man skal stoppe, mens legen er god. Og legen er ikke bare god, den er fantastisk. Derfor vælger jeg efter grundige overvejelser at give Geist-stafetten videre til vores restaurantchef Stine Bang og køkkenchef Malte Sørensen,” skriver Bo Bech på sin Instagram.

“Geist har for mig har været en vidunderlig rejse, fra jeg i 2010 tegnede den første tegning og helt frem til i dag. Jeg vil gerne takke alle de gæster, der har delt vores begeistring. Jeg har nydt samarbejdet med mine partnere Torben, Anders og Co., og det er med vemod, men også med kæmpe tillid, at jeg ønsker god vind til mit fantastiske personale,” siger Bo Bech.

Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram

Fri fugl på nye eventyr
“Jeg flyver videre som en fri fugl uden at kende destinationen og jeg afleverer med stolthed nøglerne til Geist, inden jeg drager ud mod nye eventyr”.

Bo Bech startede sin kokkekarriere på Krogs Fiskerestaurant i 1998 og allerede dengang var hans rejselyst enorm.

Han har blandt andet arbejdet på Arpège i Paris og Le Gavroche i London og arbejdet under kokke som Alain Passard, Marco Pierre White, Alain Senderens og Michel Roux Jr.

Efter hans udlandseventyr blev han køkkenchef på Jan Hurtigkarl & Co. i Ålsgårde.

Siden åbnede han sin egen restaurant, Paustian, hvor han modtog en Michelinstjerne.

Det var også i tiden omkring Paustuan, at Bo Bech begyndte at lave tv – han var vært på TV3-programmet Med kniven for struben, Kokkekampen og Køkkenkrisen.

Læs også: MigogKbh møder byens bedste gæst: Ken bruger 250.000 kr. om året på at spise ude

Del artikel

Andre læser også