ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bo i en lejebolig på Islands Brygge tæt ved byliv, natur og vand

Af Annoncør

Der er mange fordele ved at bo i en stor og pulserende by som København. Man har alt inden for rækkevidde, og selvom København er hovedstaden i Danmark, er det en by i en overskuelig størrelse, som man nemt kan komme rundt i. Det er en by i rivende udvikling, som tilbyder mere og mere til de indfødte københavnere og tilflytterne.

Annoncørbetalt indhold leveret af A-House.com

Når man skal flytte til København eller vælge, hvor i byen man skal bo, så er der mange muligheder. Hvert nabolag har sin egen ånd og stil, og der er noget for enhver smag. Det kan f.eks. være en lejebolig Islands Brygge.

Det er centralt, men her kan man bedre trække vejret

Islands Brygge bliver også kaldt ”Bryggen”, og her finder man byliv fyldt med cafeer og butikker. Det er samtidig et promenadekvarter, der bringer byens puls ned og indbyder til at komme ned i tempo. Det er centralt og midt i byen, men i fredelige omgivelser, hvor man kan trække vejret. Det er noget af det, som gør det attraktivt at have en lejebolig på Islands Brygge. På Amager Fælled kan man nyde de grønne områder, og man kan også nyde vandet i Københavns havn. Her finder man både strand og havnebad, hvor man kan hygge sig om sommeren. På mindre end 10 minutter på cykel kan man være på Rådhuspladsen. Derfor får man her mange flere muligheder, end man gør i mange andre populære kvarterer i byen.

Islands Brygge er i rivende udvikling

At leje en bolig på Islands Brygge er også blevet populært hos børnefamilierne, da man her kan finde alt fra legepladser til daginstitutioner. Desuden er det attraktivt at have så let adgang til vand og grønne områder, når man har børn. Islands Brygge er kendt for at være en af de største byggegrunde i byen, med et areal på over 125.000 m2. Der er mere end 1000 nye boliger på vej, og derfor har man mulighed for at bo i en splinterny lejebolig i fantastiske omgivelser. Desuden er der gode forbindelser til offentlig transport. Der er adgang til busser og metro, og hvis det ikke er nok, kan man benytte sig af cyklen, og inden for kort tid være overalt i København. Med den rivende udvikling der er i kvarteret, tyder alt på, at det bliver endnu mere attraktivt at bo her i fremtiden. Derfor er det med at slå til, så længe man kan.

Del artikel