MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Børnemenu for 50 kroner: Michelin-darlings åbner restaurant i Zoo

Af André Bentsen
Der kommer til at være mange lækre smørrebrød i den nye restaurant. Foto: PR, Zoologisk Have
Der kommer til at være mange lækre smørrebrød i den nye restaurant. Foto: PR, Zoologisk Have

De er kendt – også uden for Danmark – for at være kreative og prisbelønnede.

Nu vil madkoncernen Norrlyst også kendes for at være familievenlige, når de åbner restaurant i Zoologisk Haves historiske hvide bygning på toppen af Valby Bakke.

Her er de sidste stole og bænke netop sat på plads, malingen er tørret ind og glassene er pudset.

Det eneste, der mangler, er gæsterne og de kan komme fra fredag 31. maj.

Fredag d. 31. maj åbner Norrlyst Group en restaurant i det, som nok mest er kendt som ”Det Hvide Hus”, men som nu har fået navnet ”Kjærbøllings Hus” efter Zoologisk Haves grundlægger Niels Kjærbølling. Foto: Presse

“Vi er rigtig glade for, at Norrlyst Group flytter ind i ZOO. De har en moderne og bæredygtig profil samt et koncept, der handler om at servere mad af virkelig god kvalitet, der både egner sig til de daglige gæster i haven, men også til ZOOs mange arrangementer og events,” lyder det fra Salg – og Marketingdirektør Mai Maria Beck.

Hvis du føler, du har hørt om Norrlyst Koncernen før, skyldes det nok, at de driver populære restauranter som Væksthuset, Theo og den oprindelige restaurant Norrlyst, som flere gange har fået tildelt udmærkelsen ”Bib Gourmand” af folkene bag MICHELIN- guiden.

Men bare rolig, det bliver ikke fancy-pancy pindemadder, som børnene ikke vil røre ved, du skal forvente i Zoo.

Der kommer til at være mange lækre smørrebrød i den nye restaurant. Foto: Presse

Madkonceptet i Kjærbøllings Hus vil nemlig som udgangspunkt have hjemmelavet smørrebrød og særlige børnemåltider, men der vil også være et bredt udvalg af vin, øl, kage og kaffe, hvis man lige skal have pause i benene efter en lang gåtur i Haven.

“I ZOOs restauranter ønsker vi at kunne præsentere et sundt og spændene udvalg af mad og drikke til både børn og voksne. Bjarke Just Nielsen og hans team har været utrolig lydhøre over for vores ønsker om, at maden skal være nærende samtidig med, at den er ‘folkelig’,” siger Mai Maria Beck.

Der kommer til at være mange lækre smørrebrød i den nye restaurant. Foto: Presse

Restauranten får børnemenuer til mindre end 50 kroner, og området udenfor er blevet åbnet og udvidet, så der er blevet plads til flere borde og stole, et lille legeområde samt parkering til barnevogne.

“Vi har i tænkt rigtig meget i børnefamiliers behov. Derfor er hurtighed også et af parametrene. Jeg ved af erfaring, at det sjældent er en god oplevelse at stå i en kø med små sultne børn i længere tid,” siger direktør i Norrlyst Koncernen, Bjarke Just Nielsen.

Han glæder sig til at åbne sin niende restaurant.

“På selskabets vegne er jeg overbevist om, at vi sammen med ZOO har fået skabt et fremragende koncept, som passer godt ind i Zoologisk Haves værdier og behov. Jeg ser meget potentiale i vores samarbejde,” siger Bjarke Just Nielsen og fortsætter:

“Personligt betyder det også noget for mig, da de fleste af mine weekender med familien alligevel bliver brugt i Zoologisk Have. Så på den måde går det jo op i en højere enhed, siger Bjarke Just Nielsen med smil på læben.”

Fakta:

  • Kjærbøllings Hus vil følge Zoologisk Haves åbningstider.
  • Norrlyst Group vil udover at drive restauranten, stå for møder og selskaber

Del artikel

Andre læser også