MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Boksetræning derhjemme? Køb bokseudstyr online, og kom i gang med træningen

Af Redaktionen

Coronakrisen har desværre sat en midlertidig stopper for træning i de mange træningscentre i hele Danmark. Derfor er der mange, der er begyndt at træne derhjemme.

Hjemmetræning kan selvfølgelig ikke give dig helt det samme som træning i et fitnesscenter, men det er trods alt bedre end ingenting.

Godt bokseudstyr er alfa og omega

Når du bokser, er det ekstremt vigtigt, at du har det helt rette bokseudstyr, hvis du skal træne derhjemme. Boksning er en ekstremt hård fysisk sport, og derfor kræver det bokseudstyr i højeste kvalitet – ellers får du måske slet ikke noget ud af din træning. I værste fald kan billigt eller dårligt bokseudstyr føre til skader.

Der findes selvfølgelig en lang række butikker og forretninger, hvor du kan købe det rette bokseudstyr, men på grund af coronarestriktionerne er de butikker nu lukkede.

Derfor er det en rigtig god idé at undersøge markedet på nettet, hvor du med garanti kan finde bokseudstyr til hjemmetræning. På nettet kan du finde alt det udstyr, du skal bruge til boksning: Boksepuder, boksehandsker, sandsække, speedballs og meget, meget mere. Alt sammen i højeste kvalitet.

Husk på: Lidt træning er bedre end ingen træning

Boksning er en sport, der kræver plads, og derfor kan det være rigtig svært at finde de rette lokaler, hvor boksepuder kan hænge, og hvor der er plads til en sandsæk eller en speedball. Derfor er det måske også fristende helt at opgive træningen, men det vil være en rigtig stor skam. Boksning kræver, at du er i fysisk topform, og derfor kan det hurtigt mærkes, hvis du ikke passer din træning.

Hvis du har pladsen, f.eks. i en garage eller en carport, kan du indrette et midlertidigt træningscenter der. Hvis du har en kammerat, der har plads til at hænge boksepuder, sandsække og speedballs op i f.eks. kælderen, i haven eller i et tomt rum, kan I jo altid træne sammen.

Det er bestemt muligt at holde boksetræning coronavenligt, selvom det måske lyder svært. Boksning er jo en sport, hvor sveden hurtigt pibler frem på kroppen, og hvor det kan være svært at holde den rette afstand. Hvis det blive svært at holde afstand, kan I jo altid bruge jeres boksepuder, boksehandsker, sandsække og speedballs på tur. Hvis I gør det, er det ekstremt vigtigt, at I spritter udstyret af – specielt hvis I deler boksehandsker.

Hvis du vælger at købe bokseudstyr på nettet, og hvis du har plads derhjemme til at hænge det op, er du i stand til at træne næsten i samme omfang, som du kan i træningscentret. Husk på, at lidt træning trods alt er bedre end ingen træning, og med professionelt bokseudstyr i hjemmet kan du holde din træning ved lige, selv i disse coronatider.

Boksning er en sport, der kræver det rette udstyr, og i disse tider er den bedste måde at få fat i bokseudstyr på nettet. Med professionelt bokseudstyr kan du indrette dit eget homegym, og du kan holde din træning og din form ved lige.