Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Asparges, rabarber og frisk fisk: Kendte restauranter byder på sprøde forårsretter

Af Mathilde Mågård Hansen
Dessert med rabarber hos Brdr. Price. Foto PR
Dessert med rabarber hos Brdr. Price. Foto PR

De lyse dage er her (endelig), og det samme er Brdr. Prices nye menukort, der bugner af lette og friske forårssmage. 

De to restauranter i København har fået leveret rigeligt af både det grønne og hvide guld – for der er vel næppe noget mere forårsagtigt end asparges? 

Glæd dig blandt andet til brødrenes servering med dampede hvide asparges, klassisk hollandaise og håndpillede rejer i Rosenborggade. Mums! 

Eller hvad med en god gammeldags tartelet i Tivoli – naturligvis bagt med riiigeligt smør – og fyldt med høns i asparges? 

Terrassen foran Brdr. Price Rosenborggade – det perfekte spot til en fyraftensdrink eller et måltid i solen. Foto PR

Danske klassikere møder franske bistrofavoritter 

Hvor efteråret og vinteren kalder på hjertelige, varme gryderetter, indbyder foråret til lette og sprøde serveringer.

Og her frister kortene for eksempel med Frisée aux Lardons, den klassiske franske bistrosalat med frisé, pocheret æg, bacon, sprøde croutoner og purløgsdrys eller Truite aux Amandes, meunierestegt forel med mandler, citronsmør, syrlige stikkelsbær samt ørredrogn. 

Det er da forår på en tallerken – og lige til at blive lykkelig af! 

Det mener i hvert fald Viktor Trojaborg, restaurantchef hos Brdr. Price Rosenborggade. 

Viktor har arbejdet for Brdr. Price i 8 år og har derfor oplevet årstidernes skiften i restauranten adskillige gange, men for ham er foråret stadig noget ganske særligt: 

”Så snart solen titter frem, stiger overskuddet og lysten til at komme ud og nyde det gode liv. Vi glæder os til at servere for alle de mange gæster, der kommer for at få del i de to brødres madglæde. 

Og så er foråret også bare fuld af skønne smage som fjordrejer, rogn og rabarber, hvilket vores nye menukort er en hyldest til,” lyder det fra restaurantchefen. 

Skulle der være plads til dessert, er der vel intet mere oplagt end at afrunde måltidet med endnu en forårsbebuder. 

Til dessert byder brødrene blandt andet på en enkel, men smagfuld dansk rabarberservering med crumble og hjemmelavet rabarbersorbet – her møder syren og sødmen hinanden i et perfekt afstemt forhold. 

Dampede, hvide asparges – den ene ud af to aspargesserveringer på kortet i Rosenborggade. Foto PR

En bøf skal der til 

Men selvom den lunere tid er indtruffet, skal det jo ikke være rejer, østers og kaviar det hele. 

Hos Brdr. Price finder man altid et stort udvalg af solide bøffer, blandt andet Prices Herrebøf på 400 g, der består af krogmodnet dansk kødkvæg fra Kildegaarden, serveret med rødvinssauce og bearnaise.

Det ved man, hvad er.

Restauranten i Tivoli er indrettet med teaterplakater, malerier m.m., der fortæller historien om Pricernes forhold til den gamle have. Foto PR

Kig ind – eller ud 

Med det lunere vejr nærmer vi os tiden, hvor man kan sidde ude og nyde et måltid, mens man mærker solens livgivende stråler. 

Vidste du, at Brdr. Price i Rosenborggade råder over en stor terrasse, hvor du kan nyde et glas kølig hvidvin, sæsonens cocktail, en let frokost eller en større middag – trukket tilbage fra byens hektiske aktivitet? 

Også i Tivoli er der mulighed for udendørsservering, og her er terrassen særligt populær, når den gamle have blænder op for koncerter på Plænen. 

Det er helt unikt at kunne få lov til at overvære musikken til Fredagsrock, mens man sidder behageligt ned og nyder en tilpasset menu med både middag og drikkevarer. 

Skal du ind og opleve Tivolirevyen i Glassalen med James Price som dirigent, tilbyder restauranten også her en særlig menu, så du kan få dobbelt op på Price-oplevelsen i haven. 

Så skal du fejre forårets komme i København, er Brdr. Price et oplagt valg med restauranter i både Tivoli og lige ved Nørreport. 

Et besøg hos brødrene er din garanti for hyggelige restaurantoplevelser præget af kvalitet, personlighed og godt værtskab. 

Læs mere om brødrenes restauranter i København, se menukort og book bord her. 

Bemærk, at menuen varierer i de tre restauranter i henholdsvis Rosenborggade, Tivoli og Herning. 

Del artikel

Andre læser også