Britisk hotelkæde rykker ind i København: Her kommer 236 lækre hotellejligheder

Skrevet af: Redaktionen
Visualisering: Lundgaard & Tranberg
Visualisering: Lundgaard & Tranberg

Danica Pension og den britisk baserede hotelgruppe Edyn har underskrevet en aftale om udviklingen af 236 boutique-hotellejligheder i Postbyen.

Hotellejlighederne bliver en del af Edyns brand ’Locke’. Hotellejlighederne bliver indrettet i to af Postbyens tårne og forventes at stå klar til udlejning i 2024.

Det skriver man i en pressemeddelelse.

Bykvarteret, der forventes at står klar i 2023/2024, får erhverv, boliger og hoteller, ligesom der bliver spisesteder og detailhandel i gadeplan.

Der bliver også skabt en ny forbindelse fra Hovedbanegården og til Kalvebod Brygge, hvor man kan gå og cykle. Langs banetracéet bliver der etableret et åbent byrum inspireret af The High Line i New York.

Edyns første projekt i København

Udviklingen af de 236 hotellejligheder bliver Edyns første projekt i København og vil komplementere gruppens portefølje og voksende udbud i Storbritannien og Vesteuropa under de to brands Locke og Saco.

Postbyen er én af en række destinationer for Edyn, der lige nu er ved at bygge hotellejligheder i blandt andet London, Dublin, Lissabon og Berlin.

De 236 ét- og toværelseslejligheder får alle køkken og badeværelse og er møntet på gæster, der besøger København og efterspørger fordelene ved en hotellejlighed kombineret med de serviceydelser og den atmosfære, som et boutique-hotel har.

I stueetagen kommer der restaurant og bar, café- og loungeområde med fokus på en høj standard inden for mad og design.

“Vi er begejstrede for den nye aftale, der gør, at Postbyen får et attraktivt tilbud til folk, som skal være i København i en periode og efterspørger et koncept med fokus på design, fleksibilitet og imødekommenhed.

Med de nye lejligheder sigter vi efter at kombinere høj kvalitet med den lokale stemning i det kommende bykvarter på Postbyen,” siger ejendomsudviklingsdirektør Robert V.S. Nellemann, Danica Pension.

Stigende efterspørgsel fra moderne rejsende

Hos Edyn er man vilde med København.

“Vi glæder os meget til at bringe vores unikke livsstilskoncept for hotellejligheder til København, hvor vi ser en stigende efterspørgsel fra moderne rejsende efter de oplevelser, som Locke-konceptet indebærer.

Åbningen i København er et led i vores ambitiøse ekspansionsplaner på tværs af hele Europa, og vi glæder os til at samle vores gæster og nærmiljøet i dette nye, spændende bykvarter,” siger Chief Executive Officer Stephen McCall, Edyn.