Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Flere kendte steder: Broens Gadekøkken genåbner med tre helt nye containerkøkkener

Af Mathilde Mågård Hansen
Bahn Mi hos District Tonkin. Foto PR
Bahn Mi hos District Tonkin. Foto PR

Så kan du godt sætte stort kryds i kalenderen fredag den 25. marts, når der igen kommer liv og glade dage på pladsen for enden af Inderhavnsbroen.

Broens Gadekøkken er nemlig i fuld gang med at pille skøjtebanen ned, bygge om og smage på ny street food, så de er klar til åbning af den nye sæson.

Det er femte gang, at Broens Gadekøkken åbner på Den Grønlandske Handels Plads og endnu engang er det med flere nye madboder, der står klar til at servere virkelig lækker street food – og flere af dem kender vi allerede i forvejen.

Foto PR

Tre nye køkkener

Når Broens Gadekøkken genåbner, kan du sætte tænderne i flere spændende nyheder. Der er nemlig hele tre nye køkkener at vælge imellem.

”Broens Gadekøkken skal altid være en oplevelse. Derfor har vi nu givet vores barer et helt nyt udtryk og fået flere nye madboder med ombord,” fortæller Kira Thanning, direktør hos Broens Gadekøkken.

Glæd dig bl.a. til de krydrede, møre, duftende og sprøde sandwiches med fried chicken og fried tofu fra Poulette, plantebaseret street food fra populære Simple Feast og vietnamesisk Bánh Mì og risnudelsalater fra District Tonkin.

Alt sammen med smuk udsigt over Københavns Havn.

”Vi glæder os simpelthen sådan til at kunne byde både lokale og turister velkommen til gadekøkkenet,” fortæller Kira Thanning, direktør hos Broens Gadekøkken.

”Vores fantastiske placering kun 10 minutter fra Nyhavn gør, at Broens Gadekøkken er det perfekte sted at få sig den lækreste street food og en øl (eller to), mens du nyder udsigten over havnen og venter på byens måske flotteste solnedgang.”

De tre nye containerkøkkener betyder samtidig, at vi siger farvel til Will at the Bridge, Boho og Dhaba.

Foto PR

Live musik og tilbud i baren

Broens Gadekøkken skyder gang i festen fredag den 25. marts fra kl. 12 med brandvarme tilbud i baren, dj’s, musik, smagsprøver mm, og den varer hele weekenden.

Broens Gadekøkken har i alt fire forskellige barer at vælge imellem, og ligesom de har brugt vintermånederne på at finde nye madboder, har de også givet flere af barerne et nyt udtryk.

Deres Solbar midt på pladsen har eksempelvis fået et ansigtsløft og er blevet udvidet, så der nu er mere plads til både bartendere og alle de gode drikkevarer.

Wine, Bubbles & Spritz er navnet på deres helt nye bar, som byder på masser af forskellige vine, champagne, cava og særligt udviklede spritzers.

Du kan se det fulde program for åbningsweekenden her.

Hvad: Broens Gadekøkken genåbner
Hvor: Strandgade 95, 1401 København K (lige ved Inderhavnsbroen)
Hvornår: Fredag den 25. marts fra kl. 12. Åbningsfesten varer hele weekenden

Del artikel

Andre læser også