MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

Bronuts-kæden er reddet: Genåbner to donut-butikker i København

Af Michael Qureshi

Tidligere på måneden kom det frem, at Danmarks største donut-kæde Bronuts med de kendte ejere Türker Alici og Ninos Oraha var begæret konkurs.

Siden har kurator af konkursboet forsøgt at finde en løsning for at redde de eksisterende butikker. Der er nu kommet en løsning, og derfor kommer to af butikkerne i København til at genåbne. Det fortæller man til Ekstra Bladet.

En investor er trådt til og har oprettet et nyt selskab, hvor Türker Alici og Ninos Oraha fortsat bliver en del af ejerkredsen og driften.

“Türker og jeg er sindssygt glade for, at det lykkedes at redde Bronuts. Vi har vores fantastiske kollegaer og vores endnu mere fantastiske gæster. Nu glæder vi os til at komme videre på Bronuts-rejsen sammen med dem,” siger Ninos Oraha i en pressemeddelelse ifølge EB.

To butikker genåbner i Kbh

I løbet af januar betyder det, at butikkerne på Vesterbrogade samt i Valby genåbner. Der er ikke noget nyt om butikken på Jagtvej.

De to ejere afviser desuden klart over Ekstra Bladet, at der har været tale om en selskabsfinte for at slippe af med gælden på omkring 8 mio. kr. i det tidligere selskab.

Del artikel

Andre læser også