ANNONCE
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brug for hjælp til markedsføring på sociale medier? – Så kig med her

Af Annoncør

I dag bruger vi sociale medier, som aldrig før. Derfor kan det være en god ide at gøre brug af dem, til at markedsføre jeres virksomhed og dens produkter. Det kan man for eksempel gøre gennem annoncer. Hvis annoncer om jeres virksomhed kommer frem på sociale medier, vil de kunne tiltrække potentielle kunder. Det kan være i form af billeder eller videoer. I kan med fordel gøre brug af videoannoncering på facebook, da det er det mest brugte medie i Danmark.

Hvorfor bruge annoncering på sociale medier?

Som sagt bruger vi i dag meget tid på sociale medier, derfor har man som virksomhed mulighed for, at nå ud til mange potentielle kunder, i jeres målgrupper. De fleste aldersgrupper gør brug af sociale medier, især facebook, derfor vil I højst sandsynligt kunne ramme jeres målgruppe. Det er dog vigtigt at skabe en kampagnestrategi, for at det lykkes. Hvis man har en ordentlig kampagnestrategi, kan man opnå nogle rigtige gode resultater, ved brug af blandet andet videoannoncering på facebook. En fordel ved brug af annoncering er, at man kan skabe relationer til ens kunder, eftersom annoncering kan være med til at give jeres produkt, et menneskeligt og personligt touch. I kan samtidig også skabe et behov, som kunderne ikke vidste de havde, før de så jeres annonce.

Hjælp til annoncering

Hvis videoannoncering på facebook ikke lige er jeres stærkeste side, kan I få hjælp udefra. Der findes en række firmaer, der specialiserer sig indenfor annoncering på sociale medier, I kan kontakte. De kan hjælpe med at planlægge en god og velovervejet kampagnestrategi, der kan sætte gang i jeres omsætning. Hvis ovenstående lyder som noget for jer, så hop ind på nettet og se hvilke muligheder, I har, for at få skabt et godt resultat i jeres virksomhed.

Del artikel

Andre læser også