Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brug lammeskind i din indretning og tag naturen med hjem

Af Annoncør

Ægte lammeskind kan gøre noget helt særligt for hjemmet. Naturen bringer harmoni og høj kvalitet med sig, og det kan du få fornøjelsen af i din indretning med et ægte lammeskind fra NATURES Collection. En af måderne, hvorpå du især kan få glæde af et ægte lammeskind, er ved at placere det på en stol. Det giver et naturligt, eksklusivt og smukt look, men det bidrager også til den helt rette komfort til ryggen. Læs mere om ægte lammeskind her, og læs om alle de gode grunde til at gøre brug af dem i hjemmet.

Find dem her.

Ægte lammeskind fra NATURES Collection

NATURES Collection udvælger deres materialer med stor omhu for både høj kvalitet, blødhed og bæredygtighed. Derfor kan du nyde naturen fra hjemmet med god samvittighed. Lammeskindene kommer fra kødindustrien, hvor de er et biprodukt til produktionen af kød. I stedet for at lade den bløde pels gå til spilde, så kan du få glæde af skindet i hjemmet og sætte pris på naturen hver eneste dag!

Skindene er 100% naturlige. Det betyder, at materialet har tilpasset sig den rå natur og det omskiftelige vind og vejr igennem tiden. Du får derfor en række naturlige egenskaber med i købet, som ikke kan opnås på anden vis. Det indebærer eksempelvis, at pelsen er varmeregulerende, så du er sikret en varm og blød siddeplads, og at lammeskindet er fantastisk slidstærkt og kan holde til brug i hverdagen.

Hos NATURES Collection finder du alverdens lammeskind af allerhøjeste kvalitet. På deres hjemmeside finder du eksempelvis lammeskind fra New Zealand, Tibet og Island, som hver især har noget helt særligt at byde på. Du kan læse mere om de forskellige skind på deres hjemmeside, så du er sikker på at vælge det helt rette skind til formålet.

Lammeskind til kontorstolen

Du kan lynhurtigt opgradere hjemmekontoret med en smule natur ved at dekorere kontorstolen med et ægte lammeskind. Det giver en blødhed, der gør timerne på arbejdet meget nemmere og behagelige. Det gør de ellers lange timer til en sand fornøjelse.

Lammeskind til spisebordsstolene

Imponer hele selskabet med ægte lammeskind på spisebordstolene, og nyd naturen helt tæt på. Det gør måltiderne omkring spisebordet endnu bedre, og din familie vil lynhurtigt mærke hyggen og varmen sprede sig. Det er det, ægte pels kan! Nordisk charme i hjemmet har aldrig slået fejl.

Frisk din gamle stol op

Har du en gammel stol, som du bare ikke kan nænne at smide ud? Så tilføj et smukt lammeskind efter din smag og giv stolen et forfriskende nyt og naturligt look, som vil feje benene væk under alle og enhver, som kommer i nærheden af møblet. Dette er både kreativt og bæredygtigt, da du kan give nyt liv til en gammel stol. Dertil så er det en oplagt chance for at skabe et trygt hjem fyldt med minder, da du kan beholde selv den mest nedslidte stol i flere år!

Der er mange gode grunde til at investere i et ægte lammeskind fra NATURES Collection. Tilføj et ægte lammeskind til en eller flere stole i hjemmet og nyd naturen helt tæt på. På NATURES Collections hjemmeside finder du et bredt udvalg af højkvalitetskind, og der er helt sikkert et eller flere skind, der passer perfekt til lige netop din stol.

Del artikel

Andre læser også