Bruger du tid på at finde det billigste kviklån?

Skrevet af: Redaktionen

Hvis du skal til at låne penge online, eller hvis du måske allerede er i gang med processen med at finde det rette lån, bruger du så tid på at finde det billigste kviklån?

Mange vælger bare at tage det første og bedste, de falder over, uden at undersøge nærmere om de kunne have fået et lån billigere et andet sted.

Så mange penge kan du spare ved at finde det billigste lån

Det er svært præcist at sige, hvor mange penge du har mulighed for at spare, men sammenligner du nogle af de billigste kviklån med nogle af de dyreste på markedet, kan du hurtigt se, at der kan være en forskel på op imod mange tusinde kroner på det selvsamme lånebeløb.

Derfor er det meget vigtigt, at du rent faktisk sætter tid af til at finde det bedste lån på markedet, hvis du gerne vil spare så meget som muligt.

Hvor lang tid tager det at finde et billigt kviklån?

Det kommer an på, hvordan du griber det an. Hvis du går i gang med at sammenligne de mange låneudbydere manuelt med hinanden, kan det hurtigt tage rigtig lang tid at finde frem til det billigste lån på markedet.

Men bruger du i stedet de rette værktøjer, som kan gøre det hele automatisk for dig, behøver det ikke at tage meget mere end et minut eller to.

Find det billigste kviklån her, hvis du ikke selv gider at bruge for meget tid på at lave research og finde ud af de forskellige priser på lån.

Ansøg om et kviklån nemt og hurtigt online nu

Har du ikke prøvet at ansøge om et kviklån før, kan du nemt og hurtigt ansøge om et lån på nettet. Det tager ikke meget mere end et par minutter at ansøge om et kviklån, og vælger du at ansøge de rette steder, kan du rent faktisk have pengene på din konto allerede samme dag.

Da du kan ansøge nemt og enkelt om et lån online, betyder det også, at du rent faktisk har mulighed for at ansøge direkte fra din mobil eller tablet, hvis du ikke lige er i nærheden af din computer.

På den måde kan du ansøge, selv når du er på farten.

De billigste kviklån har ikke nødvendigvis den hurtigste udbetaling

Der kan være stor forskel i, hvor hurtig de forskellige udbydere udbetaler pengene til din konto, når du har fået din ansøgning om et lån godkendt.

Finder du en låneudbyder der er billigere end alle de andre på markedet, er det ikke ensbetydende med, at de også har den hurtigste udbetaling af pengene.

Faktisk kan det godt være lige omvendt. De låneudbydere med den hurtigste udbetaling er ofte også dem, der tager en lidt højere rente på lånet, fordi du så kan få pengene med det samme.

Det er ikke altid sådan, men det kan godt være tilfældet hos nogle udbydere.

Ansøg hurtigt hvis du falder over et godt tilbud

Nogle gange kører diverse låneudbydere med kampagner og tilbud, som du kan gøre brug af, hvis du eksempelvis aldrig har lånt penge hos dem før. Det er ofte tilbud til nye kunder.

Falder du over sådan et tilbud, og står du i en situation, hvor du har brug for at låne penge alligevel, kan det være en god idé at gøre brug af et af disse tilbud hurtigt, da du ikke kan være sikker på, hvor lang tid tilbuddet gælder.

Så det gælder om at være hurtig ude af startblokken, hvis du gerne vil være sikker på at kunne gøre brug af tilbuddet.

Sikkert at ansøge om lån online

Du skal ikke være bange for at ansøge om et lån på nettet. Det er nemt og sikkert, og så længe du bare har din sunde fornuft med dig og sørger for at ansøge om et lån hos en dansk udbyder, bør du være på den sikre side.

Er du det mindste i tvivl om en udbyders troværdighed, bør du for en sikkerheds skyld lade være med at ansøge hos den udbyder og i stedet finde frem til en anden, som virker mere sikker og troværdig at gøre brug af.

MASH tweaker menukortet med masser af fisk og skaldyr

Skrevet af: Rasmus Kramer Schou
MASH Penthouse, PR Foto
MASH Penthouse, PR Foto

Den succesfulde bøfkæde MASH fylder i år 10 år.

Men den erfarne kæde hviler på ingen måde på laurbærrene.

Tværtimod følger de trofast med deres gæsters smagsløg.

Læs også: Guide: 10 restauranter med udsigt i København

Mere grønt, fisk og skaldyr
Og det er vist ikke gået nogens næse forbi, at flere tænker mere over deres valg, miljø og bæredygtighed.

Der er stadigvæk plads til de saftige bøffer, men mange har skruet ned, indført kødfrie dage eller måske blevet flexitarer.

Så MASH har med deres nye menukort sat masser af maritim mundgodt på menuen, så alle i selskabet nu har et overflødighedshorn at vælge imellem.

Uanset om man er til store bøffer eller saftig skaldyr – eller det helt grønne køkken.

Se hele menukortet lige her

Med andre ord: MASH introducerer masser af fisk og skaldyr – og lavet med fokus på kvalitetsråvarer, tilberedning og smagssammensætninger, som de gør sig umage med for kødets vedkommende.

Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.

MASH nyt menukort med masser af fisk og skaldyr PR Foto

Umami-darling tilbage
Nyhederne tæller bl.a. følgende starters:

Grillede jomfruhummere med kryddersmør og grillet citron.

Gratineret King Crab med hvidløgssmør, brødkrummer, grillet citron og citrusmarineret salat.

King Crab Ravioli serveret med skaldyrsboullion.

Black Cod UMAMI style (en hyldest til Restaurant Umami). Misomarineret chilensk havbars og wasabimarineret tang.

Jordskokkesuppe med stegte kammuslinger. Æble, hasselnød, syltede jordskokker og purløg.

Torskeceviche. Citron, lime, ingefær, hvidløg, avocado, rødløg, blegselleri, peanuts, wasabi og urter.

Læs også: MigogKbh møder byens bedste gæst: Ken bruger 250.000 kr. om året på at spise ude

MASH nyt menukort med masser af fisk og skaldyr PR Foto

Klassikere er her stadig
De gamle fisk og skaldyrsfavoritter er her selvfølgelig stadigvæk.

Det betyder, man altid kan smage tuntatar eller de populære Gillardeau østers. Man kan også hoppe ombord i caviar med blinis, løg og creme fraiche.

Og har man lyst til at blive i havet til hovedretten kan man fornøje sig med en tunsteak med chimichurri eller gå grønt til værks med enten råstegt blomkål, karamelliseret blomkålspuré og grillet porre eller en vegetarburger med chili fries.

Læs også: Luksusbiograf: Røde velourlænestole, lysekroner, champagne og havudsigt

Hvad: Nyt menukort
Hvor: Alle MASH restauranter
Hvordan: Læs mere her

Fest med stjernerne og oplev showet live: Danish Music Awards er tilbage

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
The Minds of 99. Foto: PR
The Minds of 99. Foto: PR

Efter et års pause hylder den danske musikbranche igen sig selv med et brag af en prisuddeling, og du er inviteret.

Torsdag 17. oktober indtager Danish Music Awards den funklende nye KB Hallen på Frederiksberg, der i omkring 2,5 timer vil lægge gulv til en af årets største musikfester.

Aftenens vært er Nabiha, og programmet er spækket med i alt 10 liveoptrædener med blandt andre The Minds of 99, Jada, Nik & Jay, Clara, Sivas og NODE.

Læs også: Grammy-vindende Snarky Puppy indtager Falkoner Salen med 12 mands fest-orkester

Ikke som det plejer

Årets udgave af Danish Music Awards skiller sig lidt ud fra de foregående.

Traditionen tro skal der selvfølgelig uddeles en række prestigefyldte statuetter i løbet af aftenen, men som noget særligt har nomineringsperioden op til årets prisuddeling varet to år i stedet for et. Det skyldes, at der ikke blev afholdt Danish Music Awards i 2018.

Du kan således forvente, at udgivelser fra august 2017 til august 2019 hyldes.

Live-musik vil desuden være en endnu større del af showet denne gang, og flere af de optrædende har derfor fået lov til at spille op til tre numre i stedet for blot et.

Det betyder, at publikum altså vil blive forkælet med flere minikoncerter.

Læs også: Lukas Graham giver kæmpe sommerkoncert i København

Oplev showet live

Danish Music Awards vises i en redigeret udgave på TV 2 lørdag 19. oktober, men hvis du foretrækker at mærke stemningen og være til stede, når musikken spiller live, og priserne uddeles, kan du tage plads blandt publikum torsdag 17. oktober.

En ståplads til Danish Music Awards koster 440 kroner og kan købes her.

Showet begynder klokken 20, og dørene åbner klokken 18.30.

Hvad: Danish Music Awards
Hvor: KB Hallen, Peter Bangs Vej 147, Frederiksberg
Hvornår: Torsdag 17. oktober 2019 kl. 20

Læs også: Udsolgt på få minutter: Kashmir laver ekstra-koncert i Royal Arena

Retro-fund og designklassikere: Kom med til stort vintage-marked i Nordhavn

Skrevet af: Camilla Lützhøft Stahlschmidt
Foto: PR
Foto: PR

At gå på genbrugsjagt kan være en sjov men tidskrævende aktivitet, og oftest kan man kun nå at besøge få butikker på en dag.

Men i weekenden 19.-20. oktober vil det være muligt at shoppe hos et stort udvalg af landets mest populære loppe- og vintage-sælgere, som for en stund samles under et tag.

Det er Docken i Nordhavn, der danner rammen om Vintage Deluxe Marked, som er et tilbagevendende shoppingparadis for genbrugsfans.

Læs også: Første butik i Danmark: Japansk design-favorit åbner midt i København

Møbelkunst og klassisk design

Fra klokken 10 til 18 lørdag og klokken 10 til 16 søndag byder Vintage Deluxe Marked på et stort udvalg af boder, og flere af sælgerne kender du formentlig fra diverse antikprogrammer i tv, hvor de dyster mod hinanden og gør imponerende fund rundt omkring i landet.

Foto: PR

Som navnet antyder, har Vintage Deluxe Marked fokus på genbrugsvarer af høj kvalitet, og du kan derfor forvente at finde designklassikere i god stand og sjældne sager i massevis.

Boderne vil blandt andet være fyldt med møbler, keramik, tøj, industrielt design samt fransk og nordisk vintage.

Læs også: Stort loppeparadis på Østerbro er fyldt med genbrugsguld

Sådan får du VIP-adgang

Hvis du vil have adgang til genbrugsguldet som en af de først, kan du købe en VIP-billet i forsalg og få lov at komme ind på markedet allerede fredag 18. oktober mellem klokken 16 og 20.

Som VIP-gæst bydes du fredag velkommen med et glas bobler og får udleveret et armbånd, som også giver adgang til Vintage Deluxe Marked lørdag og søndag.

Prisen for en VIP-billet er 120 kroner, og den kan købes her.

Almindelige billetter koster 50 kroner og giver adgang lørdag og søndag.

Dockens café vil være åben alle tre dage, så man kan købe mad og drikke, når man trænger til en pause.

Læs mere og køb billet på vintagedeluxemarked.dk.

Hvad: Vintage Deluxe Marked
Hvor: Docken, Færgehavnsvej 35, Nordhavn
Hvornår: 18.-20. oktober 2019

Læs også: Nu åbner Nordhavns nye flydende aktivitetshus og sauna