Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spis i dag

Stegt flæsk ad libitum: Kør brun januar på festlig dansk kro

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR, Instagram
Foto PR, Instagram

Mens mange holder sig til hvid januar uden alkohol, så forholder tingene sig en smule anderledes hos den festlige danske restaurant, Franks Kro.

Her holder de nemlig brun januar.

Perfekt til dig, der ikke har fået nok sovs henover julen.

Stegt flæsk ad libitum

I begyndelsen af året blev ud, at Umut Sakarya valgte at lukke den populære kro Guldkroen på hjørnet af Fredensgade og Ryesgade på Nørrebro.

Allerede dagen efter rykkede der dog en ny traditionel, dansk kro ind i samme lokaler.

Foto PR, Instagram

Navnet er Franks Kro, og bag den står Frank Svärd Pedersen, der ejede Guldkroen sammen med Umut, og tidligere restaurantchef på Guldkroen, Camilla Basse.

I hele januar og februar kører de med konceptet ‘brun januar’, og det bliver et absurd sovset koncept.

Menuen står nemlig på jydenachos til forret (med brun sovs, mon ikke), stegt flæsk ad libitum ad libitum til hovedret og fri fadøl i to timer. Bum bum!

Prisen for hele gildet er 550 kr. pr person.

Franks Kro har åbent tirsdag til lørdag fra kl. 17.30.

Book bord til brun januar lige her.

Hvad: Brun januar
Hvor: Franks Kro, Fredensgade 11, København N
Hvornår: Gælder hele januar og februar 2024

Del artikel

Andre læser også