MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Burger og fritter til 49 kr.: Fremadstormende burgerkæde indtager nu København

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Burgerkæden The Burger Concept har for alvor indtaget Jylland og Fyn.

Nu kommer turen til København, hvor man i efteråret åbner sin første restaurant. Planen er at åbne mange flere i Hovedstaden.

Konceptet slår især på, at man for 49 kroner kan få en burger og fritter, og selvom det er billigt, så er det ikke, fordi man er gået på kompromis med smag eller kvalitet. 

Det er de jyske burgerbrødre Simon og Morten Franck Jakobsen som står bag The Burger Concept.

Nu åbner kæden sin første restaurant i København K på Frederiksborggade.

Det bliver spændende at åbne op i Københavns centrum og udfordre byens store burgerkæder på prisen.

Det er på tide, at burgerbranchen i København præges af lidt jydementalitet, så vi kan presse prisen for en kvalitetsburger ned på et mere fair niveau,” siger Simon Franck Jakobsen, der er direktør og medejer.

Brødrene bag The Burger Concept

Unge og familier i København skal også kunne spise ude

De to brødres burgerkæde skiller sig i den grad også ud fra andre moderne burgerkæder i området.

Hos The Burger Concept serverer de burgere og tilbehør i tjekkede omgivelser – men til en brøkdel af prisen.

Mens en burger med pomfritter her kan købes for bare 49 kroner, kan en menu hos konkurrenterne hurtigt løbe op i 100 kroner.

Til den pris er det muligt for alle, også studerende og børnefamilier med små rådighedsbeløb, at spise ude oftere.

Drikkevarer er ikke inkluderet for at holde prisen nede. Det er en fordel, hvis man vælger at tage maden med hjem, da de fleste allerede har drikkevarer i køleskabet, men vi sælger også drikkevarer til rimelige priser,” fortæller Simon Franck Jakobsen.

Vores åbning i København vil gøre det muligt flere Københavnere at spise ude oftere uden at gå på kompromis med kvalitet,” uddyber Simon Franck Jakobsen.

Fortsætter åbninger trods corona

Brødrenes gode tilbud til danske burgerfans har da også vist sit værd.

På bare tre år har kæden formået at åbne ni restauranter.

I 2020 åbnede de, til trods for coronakrisen, en restaurant i Kolding, og i 2021 har de indtil videre åbnet i Sønderborg og Aalborg.

Inden årets udgang åbner kæden restauranter i Hjørring og Viby J, og så indtager Simon og Morten Sjælland med yderligere fem restauranter, mere specifikt i Københavns indre by, Valby, Hvidovre og to endnu ukendte lokationer Storkøbenhavn.

København er en af de byer, vi ser særligt frem til at åbne i. Vi er sikre på, at københavnerne kommer til at gå amok, når de oplever vores kvalitet og pris.

De er vant til at betale langt højere priser for deres burgere, så der er ikke nogen tvivl om, at vores prisvenlige måltider er kærkomne,” fortæller Simon Franck Jakobsen.

The Burger Concepts restaurant i Københavns indre by, der bliver kædens flagship store, åbner i 350 kvadratmeter store lokaler på Frederiksborggade ved Nørreport St.