MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Byggeråd fra Egerbyg: Hvor mange værelser skal der være i dit lejlighedsprojekt?

Af Annoncør

Er du blandt de mange danskere, der enten overvejer at investere i en lejlighed eller allerede har gjort det? Her kommer der en meget brugbar, lille guide til dig.

Hvor mange værelser skal der egentlig være i sådan en lejlighed, så du lettest muligt kan sælge den videre, når den dag kommer?

Gå fra to til tre værelser

”En god tommelfingerregel er, at hvis du på nogen måde kan lave en toværelses lejlighed om til en treværelses, så gør det,” fortæller Anders Eger, ejer af hovedentreprenørfirmaet Egerbyg.

Anders Egers firma har renoveret adskillige lejligheder i København og kender markedet indgående. De ved kort sagt, hvad der typisk sælger.

”Når du går fra to til tre værelser, åbner du pludselig op for et helt andet købersegment, nemlig par med børn.”

Gå i modsat retning ved en større investering

Er du derimod oppe i en større investering og kigger efter noget med fem værelser, kan det være en fordel at gå i den modsatte retning. Ganske enkelt kan det betale sig at prioritere et større areal i køkkenet eller på badeværelset.

”Nu er vi oppe i et meget købestærkt segment, der ofte ikke har små børn. For dem vil fire værelser med stort køkken og stort bad være mere værdifuldt end fem værelser med et lille badeværelse og et indelukket køkken,” lyder det fra Anders Eger.

En indretningsarkitekt er ikke spildt

Et meget brugbart tip, når du har med større lejligheder at gøre, er desuden at hyre en indretningsarkitekt.

”Det lyder måske af lidt meget, men pengene er rigtig godt givet ud, for det kan gøre din lejlighed langt mere brugervenlig og lækker,” fortæller Anders Eger.

 

Køkkenalrum hitter

Endnu et tip er at fjerne eller flytte en væg og dermed smelte køkkenet sammen med stuen til et stort køkkenalrum. ”Det er meget populært og noget, mange kigger efter,” siger Anders Eger.

Egerbyg er kendt fra DR1-programmet ”Hjem til forvandling”, hvor de hjælper danskere med at realisere deres boligdrømme om såvel funktionalitet som æstetik.