Skifter udtryk om aftenen: Nyt Nørrebro spisested byder på to-i-en koncept
Verden er i dén grad blevet global.
Københavns nok mest globale bydel er nok Nørrebro – og her er selvfølgelig åbnet et helt perfekt sted til den globaliserede tidsalder.
Det er nemlig det schweiziske/sicilianske og tyske par Lisa and Francesco, der har åbnet café Tilda på Stefansgade 47.
De har tidligere stået for et hotel i de schweiziske alper, men er altså nu flyttet til København for at lave autentisk hjemmelavet mad og stemning.
Læs også: Amerikansk medie: Her er Københavns gastro bucket-list
Familier er velkomne
“Vores største ønske er, at alle – især familier – der kommer ind af døren med det samme føler sig fuldkommen hjemme i den afslappede atmosfære på Tilda,” forklarer Lisa.
“Vi har fokus på lokale og sæsonprægede råvarer fra økologiske leverandører. Og retterne er lavet efter gamle familieopskrifter,” forklarer Francesco.
Læs også: Farlig torsdagsklub: Spis burger ad libitum for 150 kr
Café Tilda om dagen, Ham’der om aftenen
Faktisk er der dobbelt op på mad i lokalerne på Stefansgade 47.
For Tilda har indgået en joint-venture med deres gode ven Mads.
De synes nemlig det var synd, lokalerne stod tomme om aftenen. Så Mads, som tidligere har været kok på Geist og Il Buco, skifter navnet om aftenen og vupti – så er restauranten Ham’der klar.
Han laver frisk og omhyggelig mad onsdag til søndag aften med en menu der skifter hver uge – og det er både til siddende gæster eller take away.
Læs også: Vores bud på toppen: Her får du Københavns 10 bedste pizza
Hvad: Café Tilda og Ham’der
Hvor: Stefansgade 47
Hvordan: Læs mere om Tilda her og Ham’der her
Èt like på MigOgKbh’s Facebook og du er altid opdateret om Kbh.