Annonce
MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedsbrevet.

CFD-handel er det kortsigtede alternativ til aktieinvestering

Af Redaktionen

Aktieinvestering er som regel en langsigtet investering. De fleste investerer i aktier med en tidshorisont på minimum tre år. I mange tilfælde bliver der dog investeret med tidshorisonter, der er betydeligt længere.

Mange har dog et ønske om at supplere deres langsigtede investeringer med finansielle investeringer og handle, hvorved de kan skabe kortsigtede gevinster.

I denne sammenhæng er der selvfølgelig mange muligheder. Mange forsøger med at handle med kryptovaluta, mens andre forsøger sig med forex trading. For rigtig mange vil handel med CFD’er dog være en ideel løsning.

Lav simple, kortsigtede handler med CFD’er

En af de markante fordele ved CFD-handel er, at der er gode forudsætninger for at lave kortsigtede handler. Faktisk er det muligt at foretage handler med en løbetid ned til få minutter.

I sådanne tilfælde er det naturligvis vanskeligt at have en analytisk indgangsvinkel til handlen, hvorfor det i højere grad er baseret på held, end fornuft og god analyse.

Du er dog ikke begrænset til minutlange handler. Du kan sagtens handle CFD’er med en løbetid på fx flere uger. Herved bliver det betydeligt nemmere at udnytte diverse analytiske værktøjer, med henblik på at vurdere det givne aktivs fremtidsudsigter.

Du kan handle i både op- og nedadgående markeder

En yderligere fordel ved at handle med CFD’er er, at du kan handle i både op- og nedadgående markedet. Da du ikke selv ejer det underliggende aktiv, men blot har indgået en kontrakt med den respektive mægler, kan du sætte penge på, at kursen går enten op eller ned.

Det kan være både teknisk avanceret og omstændigt at shorte en aktie. Andre finansielle instrumenter kan være tæt på umulige at gå kort i. Ved at bruge CFD’er er det dog pludselig ikke noget problem.

Har du i længe haft et ønske om at supplere dine langsigtede investeringer med mere kortsigtede af slagsen, bør du se nærmere på CFD-handel. Det er enkelt og hurtigt at komme i gang – det kræver blot, at du opretter dig på én af de utallige platforme, der tilbyder CFD-handel.

Differencekontrakter kan være baseret på mange aktiver

En CFD, som er en forkortelse for Contract for Difference, kaldes på dansk for ‘differencekontrakt’. En sådan kontrakt kan være baseret på rigtig mange underliggende aktiver, hvorfor det ikke blot er aktier.

Hos Saxo er det bl.a. muligt at basere dine CFD’er på enkeltaktier, indeks, valuta, råvarer, optioner og obligationer. Lyder det interessant, så gå til side, for at oprette dig med det samme – det tager kun to minutter.

Del artikel

Andre læser også