MigogKbh Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til København.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Kbh.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogKbh Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For alle chokolade-elskere: Kom med til luksuriøs chokolade-brunch

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto Mathilde Mågård Hansen
Foto Mathilde Mågård Hansen

Vi indrømmer gerne, at visse dele af redaktionen på MigogKbh har en sød tand eller to.

Vi intet mindre end knuselsker de søde sager.

Der var derfor ingen vej udenom, da ordet ”chokoladebrunch” sprang os i øjnene – det måtte testes.

Foto Mathilde Mågård Hansen

Alt i chokolade

Den herlige skabning af en chokoladebrunch fandt vi hos én af byens fineste chocolatiere – Peter Beier Chokolade.

De laver de fineste flødeboller og fyldte chokolade blandt meget andet, så hvis nogle skulle kunne gennemføre en solid chokoladebrunch, så måtte det være her.

Til brunchen serveres der lækre surdejsboller og knækbrød, æblerøget cheddarost og trøffelsalami.

Men så til de søde sager.

Til surdejsbollerne disker Peter Beier nemlig op med den mest cremede chocolate spread og tykkeste pålægschokolade, som vi længe har set. Mums!

Skal der knas til, så skyl ned med et par chokolademandler.

Det kan godt blive lidt sødt i sødt med så store mængder chokolade (har vi lade os fortælle), så noget syrligt må der til.

Den del klares af skyr med hjemmelavet chokolade müsli og en flamberet grape med kakaonibs – man skal jo ikke glemme den kære bønne.

23 slags varm chokolade

Sæsonen for varm chokolade er for alvor startet.

Hos Peter Beier kører den muligvis året rundt, men for alle os andre står valget nu imellem intet mindre end 23 forskellige slags med alverdens smagsnoter.

Alt lige fra en hvid på 28% til mørk på 71,6%.

Vi prøvede en juleudgave med ingefær (og flødeskum, naturligvis), og den kunne altså også noget særligt.

Elsker du chokolade lige så højt som os, så må du altså unde dig sådan én her omgang.

Vi kan godt afsløre, at du kan skippe både morgenmad og frokost denne dag.

Hvad: Chokoladebrunch hos Peter Beier
Hvor: Hos deres fire caféer i København: Axel Towers, Store Kongensgade, Spinderiet og Østerbro
Hvor meget: 159 kr. pr. person
Hvordan: Læs mere lige her

Bange for at misse nyt om Kbh? Meld dig til MigOgKbhs nyhedsbrev. Kommer hver fredag. Vi lover, det er godt.
Altid nyheder på MigOgKbh Facebook. Lækre billeder på vores Instagram